Πλατανιάς | Με τη φώτιση του …Αγίου Πνεύματος άρχισε προετοιμασία

πλατανιάς-με-τη-φώτιση-του-αγίου-πνε-73701

ouzΜε το Άγιο Πνεύμα θεματοφύλακά του, ξεκινάει ο Πλατανιάς την προετοιμασία του, ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Η αρχή έγινε με την πρώτη προπόνηση της χανιώτικης ομάδας, στο γήπεδο των Περιβολίων και με τους ποδοσφαιριστές να δηλώνουν αισιόδοξοι, ότι φέτος μπορεί να γίνει το βήμα παραπάνω.

Ναζλίδης: Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω. Το ήθελα από την αρχή. Να δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε περισσότερες επιτυχίες από πέρυσι.

Ιντζίδης: Μίλησα με τον Απόστολο Γιάννου. Μου είπε τα καλύτερα για τον Πλατανιά. Πιστεύω ότι μέσα από την ομάδα θα καθιερωθώ στην κατηγορία.

Περιστερίδης: Ο Πλατανιάς είναι ομάδα με μέλλον. Πήρα την απόφαση να γυρίσω στα Χανιά, γιατί ο Πλατανιάς είναι ομάδα με πολλά κίνητρα. Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του, με έπεισε.

21 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 3 μικροί έδωσαν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση του Πλατανιά. Ουσιαστικά το ρόστερ είναι τη δεδομένη στιγμή, ημιτέλες, ωστόσο αυτό αναμένεται να συμπληρωθεί σε συντριπτικό ποσοστό, μέσα στις επόμενες 10 ημέρες.

Ουζουνίδης: Στόχοι μεγαλύτεροι από πέρυσι. Θέλουμε να φτιάξουμε μια πιο δυνατή ομάδα. Δεν έχει συμπληρωθεί το ρόστερ αλλά ελπίζουμε να γίνει στο άμεσο διάστημα. Δεν είναι εύκολο να γίνει γιατί οι επιλογές πρέπει να είναι προσεκτικές.

Οι νεοαποκτηθέντες Περιστερίδης, Ιντζίδης, Ζουμπουλάκης, Γιωργαλλίδης, Γουνδουλάκης, Ντεντάκης και Γιακουμάκης είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από το νέο περιβάλλον τους.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, τις επόμενες μέρες αναμένονται στα Χανιά ο δεξιός αμυντικός Ζοάο Ντίας και ο επιθετικός Μιγκέλ Τόρρες, ενώ η περίπτωση του Νιβάλντο δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη αφού έχει συμβόλαιο με την Ακαντέμικα. Ο Πλατανιάς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με αριστερό εξτρέμ, ενώ κοιτάζει 2-3 καλές περιπτώσεις για τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών.

Πηγή: Νέα Τηλεόραση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook