Πλατανιάς | «Καμπανάκι» Παράσχου για το ματς με τον Παναιτωλικό

πλατανιάς-καμπανάκι-παράσχου-για-τ-241704

parasxosΜεγάλη προσοχή έχει επιστήσει ο Γιώργος Παράσχος από τους ποδοσφαιριστές του για τον Παναιτωλικό, τον οποίο δείχνει να σέβεται πολύ θεωρώντας ότι πρόκειται για πολύ καλή ομάδα. Ο τεχνικός του Πλατανιά ζήτησε αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων από τους παίκτες του να είναι πολύ συγκεντρωμένοι έτσι ώστε να αποκτήσουν τον πρώτο λόγο προκειμένου να πάρουν το αποτέλεσμα που έχουν ανάγκη.

«Ο Παναιτωλικός είναι πολύ καλή ομάδα και θα έρθει να χτυπήσει το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να προσέξουμε πολύ και να μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας», είναι μεταξύ των όσων τόνισε ο κ. Παράσχος στους παίκτες του, από τους οποίους έχει ζητήσει να παίξουν προσεκτικά, έξυπνα και να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του Πλατανιά σίγουρα δεν μπορεί να… πετάει τη σκούφια του μετά τους πάρα πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει (έξι μαζί με Τσουράκη, Μαχλελή), εντούτοις έχει τις λύσεις για να μπορέσει η ομάδα του να αντεπεξέλθει. Το σίγουρο είναι ότι προμηνύεται ματς… θρίλερ την Κυριακή στα Περβόλια.

athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook