Πλήρωσε κλήση για παράνομο παρκάρισμα 44 χρόνια μετά

πλήρωσε-κλήση-για-παράνομο-παρκάρισμ-709881

Έκπληκτος έμεινε ο αρχηγός της αστυνομίας του Μίνερσβιλ (Πενσιλβάνια), Μάικλ Κομπς όταν προ ημερών πήγε στο τμήμα ένας φάκελος με 5 δολάρια, μια κλήση και ένα σημείωμα.

Η κλήση είχε εκδοθεί το 1974 για παράνομο παρκάρισμα και στο σημείωμα που βρισκόταν στο φάκελλο, ο αποστολέας απολογούταν γιατί καθυστέρησε να την πληρώσει!

«Θα ήθελα να τον συναντήσω για να τον ευχαριστήσω», είπε ο Μάικλ Κομπς που έδωσε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του σημειώματος.

«Αγαπητό αστυνομικό τμήμα, είχα αυτήν την κλήση για περισσότερα από 40 χρόνια και η πρόθεσή μου ήταν να την πληρώσω. Συγχωρέστε με που δεν σας δίνω τα πλήρη στοιχεία μου. Με σεβασμό, Ντέιβ», έγραφε.

Στα στοιχεία αποστολέα που υπήρχαν στο φάκελο, αναφερόταν η διεύθυνσή του που συνοδευόταν από τη φράση «αισθάνομαι ένοχος».

Το πρόστιμο εκείνη την εποχή για παράνομο παρκάρισμα ήταν 2 δολάρια.

Βέβαια μετά από τόσες δεκαετίες θα υπήρχαν προσαυξήσεις, αλλά ο αρχηγός της αστυνομίας δεν μπήκε σε λεπτομέρειες αφού αυτό που μέτρησε περισσότερο για εκείνον ήταν η κίνηση, έστω κι αν αυτή έγινε με μεγάλη καθυστέρηση.

Σήμερα, πάντως, για την ίδια παράβαση, το πρόστιμο στην πόλη του Μίνερσβιλ ανέρχεται στα 20 δολάρια.

«Εκτιμούμε που αυτός ο άνθρωπος πλήρωσε την κλήση και για ακόμα μια φορά ενθαρρύνουμε κι άλλα άτομα, αν έχετε κλήσεις σε εκκρεμότητα παρακαλώ πολύ να τις πληρώσετε» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Μάικλ Κομπς.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook