Πικρή ισοπαλία (1-1) με Γιούχτα o Κισσαμικός

πικρή-ισοπαλία-1-1-με-γιούχτα-o-κισσαμικό-122018

kisamikos giouxtasΟ Κισσαμικός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις του για τον α’ γύρο, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με το Γιούχτα, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε. Στραβοπάτημα για τη χανιώτικη ομάδα που ήθελε τους 3 βαθμούς…

Το συγκρότημα από τις Αρχάνες κόντρα στη ροή που είχε το παιχνίδι, άνοιξε το σκορ με τον Κωνσταντίνου στο 34′, για να έρθει η ισοφάριση στο 64′ με πέναλτι του Εσόνο.

Η ενημέρωση από τον Κισσαμικό, αναφέρει για τον αγώνα:

Σε εντός έδρας ισοπαλία υποχρεώθηκε η ομάδα μας από τον Γιούχτα (1-1), στο τελευταίο παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Κόντρα σε μία ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς ο Κισσαμικός είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά το γκολ του Κωνσταντίνου στο 34′, κόντρα στη ροή του ματς, δημιούργησε νευρικότητα στους ποδοσφαιριστές του Σπύρου Μπαξεβάνου.

Η ισοφάριση ήρθε στο 64′ με την εκτέλεση πέναλτι του Εσόνο.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η προσέλευση του φίλαθλου κόσμου στο γήπεδο του Μάλεμε ήταν ικανοποιητική, με τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας μας να δημιουργούν «ζεστή» ατμόσφαιρα, «χορεύοντας» μες τη βροχή!

Ντεμπούτο κάτω από την εστία του Κισσαμικού έκανε ο Λαζαρίδης, ενώ την πρώτη τους εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Στεφανίδης, Μποτωνάκης, Πασιαλής.

Φάσεις-γκολ

1′ Στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης σουτ του Κουμπρόγλου, ελάχιστα έξω από την εστία του Δημαράκη η μπάλα.

9′ Από βολέ του Λαζαρίδη, η μπάλα με τη βοήθεια του αέρα πήρε περίεργη τροχιά και ο Δημαράκης με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ!

11′ Σουτ του Τσικουδάκη αποκρούει ο Δημαράκης.

12′ Καλή εκτέλεση φάουλ του Χατζηλιόντας, ο Δημαράκης αποκρούει με τη… συνδρομή του δοκαριού.

16′ Σουτ του Κουμπρόγλου, αποκρούει ο Μαυρίδης, με υποψία χεριού και στη συνέχεια τη σέντρα-σουτ του Εσόνο διώχνει δύσκολα ο Δημαράκης. Διαμαρτυρίες από την πλευρά του Κισσαμικού για πέναλτι.

27′ Ο Τσικουδάκης άλλαξε τη μπάλα με τον Στεφανίδη και σούταρε, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

31′ Σουτ του Κωνσταντίνου κοντράρει στον Καρβουνιάρη η μπάλα και παίρνει ύψος, με τον Καρβελά να την στέλνει άουτ με κεφαλιά, προλαβαίνοντας την έξοδο του Λαζαρίδη.

34′ ΓΚΟΛ: Σε κόντρα του Γιούχτα ο Κωνσταντίνου απέφυγε τον Ενγκουέμ και σούταρε, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Καρβουνιάρη και «ξεγέλασε» τον Λαζαρίδη, καταλήγοντας στα δίχτυα (0-1).

36′ Φάουλ του Χατζηλιόντα από πλάγια θέση, κεφαλιά του Καρβουνιάρη, μπλοκάρει ο Δημαράκης.

44′ Σουτ του Τσικουδάκη στην «αγκαλιά» του Δημαράκη.

63′ Ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Μπινιχάκης καταλογίζει πέναλτι, με υπόδειξη του α’ βοηθού Παπαδοπετράκη, για μαρκάρισμα του Καστελιανάκη στον Χατζηλιόντα, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση.

64′ ΓΚΟΛ: Ο Εσόνο ευστοχεί στο πέναλτι, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

71′ Ο Ιερωνυμάκης εκτέλεσε με αρκετή δύναμη το φάουλ και ο Λαζαρίδης εντυπωσιακά απέκρουσε.

72′ Σουτ του Ζαμπετάκη άουτ.

90+1′ Σέντρα του Ζαμπετάκη, κεφαλιά του Ζαφειρίδη, κοντράρει στον Μποτωνάκη και καταλήγει εκτός τελικής γραμμής η μπάλα (κόρνερ).

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Παραλίκης, Ψυχουντάκης, Καρβουνιάρης, Εσόνο, Ενγκουέμ, Μπάτζιο (46′ Μποτωνάκης), Τσικουδάκης (46′ Κιν), Χατζηλιόντας, Κουμπρόγλου, Στεφανίδης (79′ Πασιαλής).

Στον πάγκο ήταν και οι Σμίλτος, Ψαράκης, Ανιάνγκμε, Κοντοπίδης.

Γιούχτας: Δημαράκης, Ζαμπετάκης, Μαραγκουδάκης, Μαυρίδης, Ιερωνυμάκης, Γενιτσαρίδης, Κασσωτάκης, Ζαφειρίδης, Καστελιανάκης (90+3′ Γιακουμάκης), Καρβελάς (72′ Κωστάκης), Κωνσταντίνου (78′ Μυλωνάς).

Διαιτητής: Μπινιχάκης (Λασιθίου)

Βοηθοί: Παπαδοπετράκης-Φινοκαλιώτης (Λασιθίου)

Κίτρινες: Μαραγκουδάκης (7′), Κασσωτάκης (20′), Καρβελάς (48′), Ζαμπετάκης (62′), Κουμπρόγλου (65′), Μποτωνάκης (88′)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook