Περιφέρεια Κρήτης | Νέος πρόεδρος στην «Αγροδιατροφική Σύμπραξη»

περιφέρεια-κρήτης-νέος-πρόεδρος-στην-179688

agrodiatrofiki simpraxiΝέος Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης εξελέγει ομόφωνα ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ρεθύμνου Μανόλης Χνάρης. Η εκλογή του κ. Χνάρη έγινε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σύμπραξης που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο παρόντων των : Νίκου Δασκαλάκη Περιφερειακού Σύμβουλου Λασιθίου, Σταύρου Τζεδάκη, Περιφερειακού Συμβούλου Ηρακλείου καθώς και εκπρόσωπων φορέων, οργανώσεων παραγωγών και ΕΑΣ, Αλέξανδρου Στεφανάκη προέδρου του ΓΕΩΤΕΕ παράρτημα Κρήτης και Αντιπρόεδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, Αλκιβιάδη Καλαμπόκη πρόεδρου του ΣΕΚ, Μανόλη Κουτεντάκη εκπροσώπου της ΕΑΣ Ηρακλείου και Θεόδωρου Μουδάτσου προέδρου ΕΑΣ Λασιθίου.

Ο νέος Πρόεδρος δέχτηκε θερμά συγχαρητήρια από τους συναδέλφους του καθώς και τη στήριξη τους για τη συνέχιση του δύσκολου έργου που έχει αναλάβει η Αγροδιατροφική Σύμπραξη. Στους στόχους του νέου Προέδρου , όπως αναφέρθηκε είναι, η συνεργασία όλων των φορέων για την πιστοποίηση όσων των δυνατών περισσότερων προϊόντων με το σήμα ποιότητας και εντοπιότητας «ΚΡΗΤΗ», η στήριξη-προώθηση των ήδη πιστοποιημένων προϊόντων και επιχειρήσεων, ενώ ανέφερε, ότι, η Αγροδιατροφική Σύμπραξη θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο διεκδικώντας Ευρωπαϊκά προγράμματα και εκπονώντας σχέδιο προώθησης και στήριξης των πιστοποιημένων επιχειρήσεων. Ο κ. Χνάρης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του όπως και τα μέλη του Δ.Σ. της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης.

Σε δήλωση του ο νέος Πρόεδρος Μανόλης Χνάρης τόνισε: «Μόνο με τη συνεργασία όλων των φορέων και των επιχειρηματιών μπορούμε να πετύχουμε το κοινό στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την προώθηση των Κρητικών πιστοποιημένων προϊόντων, με το σήμα «ΚΡΗΤΗ», το σήμα που αναδεικνύει την ποιότητα, εντοπιότητα και ασφάλεια τους. Τα προϊόντα μας έχουν ποιότητα. Τώρα η Περιφέρεια Κρήτης μέσω της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης τους δίνει και διαβατήριο, ταυτότητα και συνάμα αναγνωρισιμότητα. Με σκληρή δουλειά, συνεργασία και τη στήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, η Αγροδιατροφική Σύμπραξη θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο διεκδικώντας Ευρωπαϊκά προγράμματα και εκπονώντας σχέδιο προώθησης και στήριξης των πιστοποιημένων επιχειρήσεων. Η πρόθεσή μας είναι, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, να δώσουμε την πραγματική προστιθέμενη αξία στα γνήσια Κρητικά προϊόντα μονάδες μεταποίησης και χώρους εστίασης, που έδειξαν με την πιστοποίηση τους εμπιστοσύνη στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης».

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook