Περισσότερες Γαλάζιες Σημαίες στον Αποκόρωνα το 2018

περισσότερες-γαλάζιες-σημαίες-στον-α-701161

Ο Δήμος Αποκορώνου σήμερα Τρίτη 12 Ιουνίου ανάρτησε την πρώτη (1η) του, «Γαλάζια Σημαία» για φέτος, στον Καβρό μπροστά από το ξενοδοχείο Georgioupolis Resort και αναμένονται να αναρτηθούν άλλες εννέα (9) στις παραλίες Αλμυρίδα, Καβρός/Anemos, Καβρός/Eliros Mare, Καβρός/Mythos Palace, Καλύβες Ξυδά, Κυανή, Μαϊστράλι, Περαστικός/Mare Monte, Περαστικός/Pilot Beach, του Δήμου Αποκορώνου τις προσεχείς ημέρες.

Έτσι, την φετινή χρονιά αναμένεται ν’ αναρτηθούν συνολικά δέκα (10) γαλάζιες σημαίες στις παραλίες του Αποκόρωνα.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, η Δημοτική Αρχή υποστηρίζει την ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας, το οποίο αναβαθμίζεται με την απονομή της Γαλάζιας Σημαίας σε παραλίες που διαθέτουν τις απαιτούμενες υποδομές & είναι τόσο καθαρές ώστε να προσφέρουν στους επισκέπτες ασφάλεια.

Τέλος, ο κ. Κουκιανάκης ανέφερε ότι ο Δήμος Αποκορώνου διαθέτει πανέμορφες και ασφαλείς παραλίες και κάλεσε ταυτόχρονα όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες να προσέχουμε τις παραλίες μας και να τις διατηρούμε καθαρές βοηθώντας έτσι για ένα καθαρό περιβάλλον, ορίζοντας τον Αποκόρωνα ως τόπο πρώτου προορισμού.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook