Περιέλουσε με βενζίνη και πυρπόλησε την πρώην σύντροφό του

περιέλουσε-με-βενζίνη-και-πυρπόλησε-τ-405670

Τον περασμένο Ιούνιο ολόκληρη η Ιταλία είχε συγκλονιστεί με τον φρικτό θάνατο που βρήκε μία 22χρονη γυναίκα όταν ο πρώην σύντροφός της την στραγγάλισε και στη συνέχεια πυρπόλησε επειδή δεν άντεχε στην ιδέα του χωρισμού τους.

Τώρα, μία νέα υπόθεση αναστατώνει τη χώρα καθώς ένας άνδρας περιέλουσε με βενζίνη και πυρπόλησε την πρώην σύντροφό του.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος οι δύο τους λέγεται πως είχαν προγραμματίσει συνάντηση στο νοσοκομείο Κάμπο ντι Μάρτε στην περιοχή Λούκα της Ιταλίας όπου εργάζονται, η οποία ωστόσο εξελίχθηκε δραματικά, όταν ο άνδρας επιτέθηκε στην 46χρονη Βάνια Βανούκι.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα έφτασε στο σημείο με το αυτοκίνητό της και λίγη ώρα αργότερα έφτασε και ο άνδρας, ο οποίος αποβιβάστηκε από το όχημά του κρατώντας ένα δοχείο με βενζίνη.

Στη συνέχεια περιέλουσε με τη βενζίνη τη γυναίκα, η οποία τρέχοντας και ουρλιάζοντας προσπάθησε να απομακρυνθεί από τον δράστη. Εντούτοις, εκείνος κατάφερε να την προλάβει πυρπολώντας την.

Συνάδελφοι των δύο άκουσαν τις κραυγές της γυναίκας και μόλις είδαν την 46χρονη τυλιγμένη στις φλόγες επιχείρησαν να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Λέγεται, μάλιστα, πως κάποιοι της έριξαν νερό σε μία προσπάθεια να σβήσουν τις φλόγες.

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο, αλλά κρίθηκε απαραίτητη η αεροδιακομιδή της στο νοσοκομείο της Πίζας που διαθέτει ειδική μονάδα εγκαυμάτων.

Εν τω μεταξύ, η γυναίκα φέρεται να αποκάλυψε στους ανθρώπους που την περιέθαλψαν το όνομα του δράστη, ο οποίος βρέθηκε και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Βέβαια στους αστυνομικούς αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Έφτασα και βρίσκονταν ήδη οι διασώστες. Η γυναίκα ήταν στο έδαφος, είχε τις αισθήσεις της. Οι διασώστες προσπαθούσαν να καταλάβουν πώς θα την μεταφέρουν στο φορείο. Ήταν μπρούμυτα και πριν την γυρίσουμε, έπρεπε να της χορηγήσουμε αναισθητικό. Φορούσε συνθετικό φόρεμα και τα χέρια της έμοιαζαν σαν πλαστικοποιημένα. Ήταν μία ανατριχιαστική σκηνή. Ούτε στις χειρότερες ταινίες τρόμου», είπε ένας εργαζόμενος του νοσοκομείου.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook