Περίμενε δύο μήνες την ΔΕΥΑΒΑ και αγανάκτησε | Αγόρασε πίσσα και έκλεισε μόνος του την λακκούβα | Photos

περίμενε-δύο-μήνες-την-δευαβα-και-αγαν-264379

Αγανάκτησε ο άνθρωπος και ανέλαβε να κάνει την δουλεία των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Πλατανιά.

lakouva 1Η λακκούβα που είχε μείνει ως «ενθύμιο» σε δρόμο στην περιοχή των Βουκολιών μετά από εργασίες πιθανότατα της ΔΕΥΑΒΑ έκλεισε όπως έκανε γνωστό αναγνώστης του zarpanews.gr, μετά από πρωτοβουλία κατοίκου, και ιδιόκτητη καταστήματος – καφενείου στην περιοχή.

lakouva 2Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες, ο ιδιοκτήτης του καφενείου προμηθεύτηκε ο ίδιος πίσσα και έκλεισε την λακκούβα που έμενε ορθάνοιχτη εδώ και δύο μήνες παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις προς την ΔΕΥΑΒΑ.

lakouva 3Τι να πει κανείς. Σίγουρα συγχαρητήρια στον εν λόγο κάτοικο της περιοχής.

lakouva 4Στην ΔΕΥΑΒΑ όμως;;;

zarpanews.gr

One thought on “Περίμενε δύο μήνες την ΔΕΥΑΒΑ και αγανάκτησε | Αγόρασε πίσσα και έκλεισε μόνος του την λακκούβα | Photos

  1. Συγχαρητηρια στον ανθρωπο αυτό. «Συγχαρητηρια» επισης στους υπευθυνους για αυτή την κατασταση. Τα ανταποδοτικα τελη αληθεια ποτε θα τα εισπράξουνε? Αντε, γιατι δεν βλεπω πολιτιστικες εκδηλώσεις τωρα τελευταια στον δημο μας και ανησυχω.
    Μα τι κανουν οι δημοσιες σχεσεις του δημου? Αντε να ερθουν και τα ΜΜΕ να προβαλουμε το εργο μας!!! Να δουν και οι δημότες ότι κανουμε εργα!!!!! Αντε ρε παιδια! δικιο εχει ο λαος που λεει. Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook