Πεζοπορία στο Φαράγγι Ίμπρου Σφακίων από τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων

πεζοπορία-στο-φαράγγι-ίμπρου-σφακίων-377928

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη πεζοπορική εξόρμηση για να πραγματοποιήσει μία εύκολη διάσχιση σε αργούς ρυθ-μούς, σε ένα από τα ομορφότερα και πιο ευκολοδιάβατα φαράγγια του νομού μας, στο φαράγγι της Ίμπρου στην επαρχία Σφακίων, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016. Η εκκίνηση της πεζοπορίας θα γίνει από το χωριό Ίμπρος Σφακίων, που βρίσκεται στην ανατολική άκρη των Λευκών Ορέ-ων σε υψόμετρο 780 μέτρων, από όπου οι συμμετέχοντες θα πεζοπορή-σουν κατηφορικά σε καλογραμμένο μονοπάτι και στην ομαλή κοίτη του φαραγγιού, για να καταλήξουν στην έξοδο του, κοντά στο χωριό Κομη-τάδες.

Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια μοναδική πανέμορφη δια-δρομή περνώντας από επιβλητικά στενώματα κατακόρυφων βράχων, που στη μέση περίπου της διαδρομής συγκλίνουν.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:15 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Η εξόρμηση αυτή είναι ιδανική για αρχάριους πεζοπόρους και για παιδιά με τους γονείς τους, που θα ήθελαν να πεζοπορήσουν για πρώτη φορά.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλ-λόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 21/10. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Χρήστος Χατζηχριστο-δούλου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook