Πεζοναύτης »έφερε στη ζωή» το γιο του!

πεζοναύτης-έφερε-στη-ζωή-το-γιο-του-383376

Ο πεζοναύτης Matt Harness ‘’έφερε στη ζωή’’ το γιο του σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων κοντά στο Lincolnshire. Εκείνος και η σύντροφος του πήγαν κανονικά στο μαιευτήριο του Lincoln όταν άρχισαν οι συσπάσεις, ωστόσο το παιδί δεν γεννήθηκε εκεί. Έπειτα από εξέταση η μαία τους εξήγησε ότι έπρεπε να περιμένουν, έτσι το ζευγάρι γύρισε στο σπίτι τους που βρίσκεται 16 χιλιόμετρα μακριά από το νοσοκομείο.

Όταν επέστρεψαν σπίτι όμως έσπασαν τα νερά. Ξεκίνησαν αμέσως πάλι για το Lincoln. Ο χρόνος όμως πίεζε και έτσι τέσσερα μίλια από το νοσομείο, στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του Waggon and Horses στο χωριό Branston γεννήθηκε το παιδί.

Το ασθενοφόρο άρχισε να κατευθεύνεται προς το σημείο ενώ ειδοποιήθηκε η πλησιέστερη παμπ να έχει καθαρές πετσέτες ώστε να μεταφερθεί η γυναίκα εκεί μέχρι να φτάσει ιατρική βοήθεια.

Ωστόσο, η μεταφορά της γυναίκας στην πάμπ δεν ήταν εφικτή καθώς το παιδί ερχόταν.

Ο πεζοναύτης με γρήγορες κινήσεις πήγε κοντά στη γυναίκα του και φρόντισε να πιάσει σωστά το κεφάλι του μωρού. Με δυο σπρωξίματα το μωρό ήρθε στη ζωή, όπως είπε.

Ο πεζοναύτης υπηρετεί στην Υπηρεσία Πυρόσβεσης και Διάσωσης Leicestershire και έχει διετελέσε 17 χρόνια ως Έφεδρος στο Βασιλικό Ναυτικό της Μεγάλης Βρετανίας (Royal Marine Reservist). Επίσης, συμμετείχε σε αποστολές στο Ιράκ, το Αφγανιστάν καθώς και σε εκπαιδευτικές ασκήσεις στη Νορβηγία , τις ΗΠΑ , το Μπρουνέι και την Τζαμάικα . Έχει πολλές ιστορίες πολέμου να πει από τις περιοδείες του – αλλά όπως λέει καμία δεν συκρίνεται με τη γέννηση του τέταρτου παιδιού του.

Πηγή: royalnavy.mod.uk

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook