Πείτε του ότι είναι αντιδήμαρχος του δήμου Χανίων, γιατί δεν το έχει καταλάβει ακόμα…

πείτε-του-ότι-είναι-αντιδήμαρχος-του-δ-458431

Χθες Κυριακή, εστάλησαν στο zarpanews.gr, όπως και σε άλλα τοπικά ΜΜΕ, που μάλιστα τις δημοσίευσαν, φωτογραφίες από Ι.Χ σταθμευμένα μέσα στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων, ανάμεσα στα δένδρα, παρά τις απαγορευτικές πινακίδες.

Οι φωτογραφίες αναδεικνύουν όντως ένα πρόβλημα, όμως με αφορμή τον αποστολέα τους,  ένα μικρό σχόλιο…

Καταρχάς, ευχαριστούμε τον αποστολέα των φωτογραφιών κ. Αντώνη Βαρδάκη, αντιδήμαρχο Χανίων, για τις φωτογραφίες που μας έστειλε.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζει πως, όντας αντιδήμαρχος, πλέον έχει θεσμικό ρόλο, από τον οποίο απορρέουν υποχρεώσεις και δικαιώματα.

Ένας αντιδήμαρχος δεν στέλνει φωτογραφίες στα ΜΜΕ για να αναδείξει ένα πρόβλημα, μια κατάσταση, κοκ…

Λύνει το πρόβλημα! Είναι πολιτικό πρόσωπο, εκπροσωπεί τους δημότες του και έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, να διεκδικεί, και σε πολλές περιπτώσεις να χτυπά το χέρι στο τραπέζι και να απαιτεί!

Στην προκειμένη κ. αντιδήμαρχε αντί να στέλνετε φωτογραφίες στα ΜΜΕ θα έπρεπε να έχετε πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία για να εφαρμόσει το νόμο.

Αυτή είναι η δουλειά σας.

Δυστυχώς όμως, με όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις, που λέει και ο πάνσοφος λαός…

Υ.Γ: Μια από τις φωτογραφίες που έστειλε ο αντιδήμαρχος κ. Βαρδάκης. Για τη ιστορία του πράγματος…

ΖΑΡΠ…

2 thoughts on “Πείτε του ότι είναι αντιδήμαρχος του δήμου Χανίων, γιατί δεν το έχει καταλάβει ακόμα…

  1. Σαν πολίτες πρέπει να ξέρουμε τα δικαιώματα μας….Καλούμε το 100 ή χρήση δεν χρεώνεται και έρχεται και η αρμόδια υπηρεσία και τηρεί τον ΚΟΚ….και δεύτερον υπάρχει και η Δημοτική Αστυνομία Χανίων για όλη την επικράτεια του Δήμου Χανίων…..Να μην το ξεχνάμε και αυτήν την υπηρεσία….Και ο αντιδήμαρχος που ασχολείται και με τον αθλητισμό με τα ΑμεΑ ας βοηθήσει κάπως όπως παιδικές χαρές για ΑμεΑ να τηρείται η αλυσίδα της προσβασιμότητας σε όλους τους χώρους είτε λέγεται παραλία είτε υπηρεσία είτε πάρκινγκ κ.α. Δεν τον έχουμε δει τόσα χρόνια κάτι μια παρέμβαση…Ευχαριστώ πολυ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook