Παυλόπουλος: Η πορεία της χώρας στην Ευρώπη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη

παυλόπουλος-η-πορεία-της-χώρας-στην-ευ-263099

«Η πορεία της χώρας στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υποδεχόμενος τον αρχηγό της ΝΔ στο Προεδρικό Μέγαρο. «Ο λαός γνωρίζει το διακύβευμα» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι έχει εμπιστοσύνη ότι ο λαός την άλλη Κυριακή θα δείξει «ωριμότητα και αποφασιστικότητα».

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι είναι «εθνική κόκκινη γραμμή η υπεράσπιση της θέσης της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης».

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι η θέση στην Ευρώπη «είναι μία θέση που πραγματικά στηρίζει την ύπαρξη της Ελλάδας». Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο είπε: «Γνωρίζω ότι συμφωνείτε, όμως οφείλω να σας πως ότι η υπεράσπιση αυτής της θέσης γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η θέση της υπεράσπισης αυτής βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο».

Απαντώντας, ο Πρόεδρος ανέφερε προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Εκτιμώ την πρωτοβουλία και την ευαισθησία σας».

«Η πορεία της χώρας στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη, όσο και ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα από την κοινή προσπάθεια όλων. Αυτή την ώρα είναι πιο αναγκαίο από ποτέ.

«Εν όψει της επικαιρότητας να επισημάνω ότι ο λαός γνωρίζει το διακύβευμα και έχω εμπιστοσύνη ότι την άλλη κυριακή θα αποδείξει ότι στις κρίσιμες ώρες θα δείξει ωριμότητα και αποφασιστικότητα» κατέληξε ο Πρόεδρος.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook