Παροξυσμός στον Ολυμπιακό για τον Σαβιόλα με το νούμερο 9

παροξυσμός-στον-ολυμπιακό-για-τον-σαβ-81955

Η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού είναι γεγονός. Ο Χαβιέρ Σαβιόλα, μόνιμος ελληνικός στόχος, είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός επιθετικός ήρθε στην Αθήνα, πήγε στα γραφεία του συλλόγου και φωτογραφήθηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα.

saviola2Απ’ έξω γινόταν χαμός από εκατοντάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ για να τον δουν από κοντά. Από νωρίς το απόγευμα οι φίλαθλοι της ομάδας συγκεντρώνονταν και λίγο πριν την άφιξη του περισσότεροι από 2500 έδιναν γεύση από… Καραϊσκάκη.

Ο Σαβιόλα έφτασε με καθυστέρηση και ο κόσμος του… έδειξε την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί τη νέα σεζόν. Ο Pibito, όπως είναι το παρατσούκλι του και σημαίνει παιδάκι, θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας και θα φορά πλέον την ερυθρόλευκη φανέλα με το Νο 9 στην πλάτη!

saviola3«Ευτυχισμένος»

Στις 9.30 το βράδυ, ο Αργεντίνος σταρ βγαίνοντας από τα γραφεία του Ολυμπιακού κι εν μέσω επιδοκιμασιών από τους φίλους της ομάδας τόνισε: «Όλα πήγαν καλά και είμαι ικανοποιημένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Έχω όρεξη να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, να ξεκινήσω προπόνηση και να αγωνιστώ με την νέα μου ομάδα. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ και περιμένω να ζήσω όμορφες στιγμές με τον Ολυμπιακό».

saviola1

Πηγή: iefimerida

Φωτογραφίες: Sport24, gazzetta

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook