Παραπομπή Μαρτίνη σε δίκη εισηγείται ο εισαγγελέας

παραπομπή-μαρτίνη-σε-δίκη-εισηγείται-548247

Αντιμέτωπος για δεύτερη φορά, σε διάστημα μερικών εβδομάδων, με το εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκεται ο Ανδρέας Μαρτίνης! Ο εισαγγελέας Εφετών, Γρηγόρης Πεπόνης, προτείνει την παραπομπή του σε δίκη για την υπόθεση των δωρεάν νοσηλιών στο «Ερρίκος Ντυνάν» κατά το διάστημα 2007-2010.

Στην εισαγγελική πρόταση αναφέρονται όλα τα πρόσωπα (8.106) που έχουν ταυτοποιηθεί σχετικά ως νοσηλευόμενα στο Ντυνάν, ασφαλώς όχι με την ιδιότητα των κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση ο Μαρτίνης ειναι το μοναδικό πρόσωπο που παραπέμπεται σε δικη, καθως κρίνεται οτι ενεργούσε μονος του, διατηρούσε με αλλα λόγια για τον εαυτό του πρωταγωνιστικό αλλα και συγκεντρωτικό ρόλο ως προς το ποιος θα νοσηλευόταν και με ποιο, ενίοτε μηδαμινό, κόστος.

Ο εισαγγελέας προτείνει τη διατήρηση των περιοριστικών όρων που έχουν επιβληθεί στον αποφυλακισθέντα 75χρονο Μαρτίνη, ο οποίος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, λόγω βεβαρημένης υγείας: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει, έως ότου η υπόθεση φθάσει στο ακροατήριο.

Ο Ανδρέας Μαρτίνης έχει παραπεμφθεί ήδη και στο πλαίσιο της υπόθεσης της Hospitalia International, εταιρείας ξενοδοχειακού και νοσοκομειακού εξοπλισμού, για μίζες στην προμήθεια υλικού για το Ερρίκος Ντυν’αν.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook