Παραλίγο ξύλο στη Βουλή με τους Χρυσαυγίτες να οργιάζουν | Photos + Video

παραλίγο-ξύλο-στη-βουλή-με-τους-χρυσαυ-295337

Χάος στη Βουλή με τη Χρυσή Αυγή. Βαριές εκφράσεις Λαγού κατά ΚΚΕ και προκλητική χειρονομία Κουκούτση στον Σκουρλέτη. Ο προεδρεύων Γ. Βαρεμένος διέκοψε την συνεδρίαση και κάλεσε τον φρούραρχο…

xrysi augi vs skoyrleti

Ένταση επικράτησε στη βουλή όταν στο βήμα ανέβηκε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Γιάννης Λαγός ο οποίος χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις και επιτέθηκε στους βουλευτές του ΚΚΕ. Οι βουλευτές του ΚΚΕ αντέδρασαν, άρχισαν να του φωνάζουν και σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για να φύγουν. «Από τη στιγμή που δεν δέχονται να γίνει έλεγχος στα κομματικά τους ταμεία, τότε είναι ένοχοι οικονομικών εγκλημάτων», ανέφερε ο Λαγός.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Νίκου Καραθανασόπουλου του ΚΚΕ . «Φύγε από εδώ» του φώναζε ο Γιάννης Λαγός.  «Όταν τα συντρόφια του ΚΚΕ μας πουν σε ποια offshore εταιρεία έχουν πουλήσει τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό που είχαν και που δεν τολμούσαν ποτέ να μας πουν, τότε ξαναμιλήσουν». Ο Γιάννης Λαγός συνέχισε να προκαλεί, με τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να τον χειροκροτούν. «Κλείστε τα μικρόφωνα» είπε παρεμβαίνοντας ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Βαρεμένος.

Ο Λαγός κινήθηκε προκλητικά προς την πλευρά που βρίσκονται τα βουλευτικά έδρανα του Κομμουνιστικού κόμματος την ώρα που οι βουλευτές του ΚΚΕ αποχωρούσαν από την Ολομέλεια.  Στη συνέχεια ο χρυσαυγίτης βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης έκανε μια χειρονομία με τα δύο χέρια προς τα υπουργικά έδρανα και συγκεκριμένα στον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος έξαλλος σηκώθηκε για να αποχωρήσει όπως και οι υπόλοιποι υπουργοί.

Ο κ. Βαρεμένος ζήτησε εκ νέου να κλείσουν τα μικρόφωνα και διέκοψε τη συνεδρίαση, λέγοντας πως θα έρθει ο φρούραρχος.     Με προκλητικό τρόπο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης, επιτίθεται στον Πάνο Σκουρλέτη και με τα δύο χέρια χειρονομεί με τρόπο που δεν συνάδει με τον κοινοβουλευτισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook