Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης | Δείτε το video της συνομιλίας με Κασιδιάρη

παραιτήθηκε-ο-γενικός-γραμματέας-της-136094

Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης ανακοίνωσε περίπου στις 16:30 το μεσημέρι της Τετάρτης ο Τάκης Μπαλτάκος.

Η παραίτηση Μπαλτάκου ήταν συνέπεια των καταιγιστικών εξελίξεων που πυροδότησε η δημοσίευση βίντεο που τον εμφανίζει να συνομιλεί με τον Ηλία Κασιδιάρη. Στην συνομιλία ακούγεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής να συνομιλεί με μεγάλη άνεση με τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, λίγες ημέρες μετά την απελευθέρωσή του από την κράτηση όταν οι άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής -Λαγός, Μιχαλολιάκος, Παππάς- μπήκαν στη φυλακή.

mpaltakosΗ συνομιλία είναι ένα μνημείο ύβρεων εναντίον του πρωθυπουργού ενώ ακούγεται ο Τάκης Μπαλτάκος να συνωμοτεί υπέρ της Χρυσής Αυγής!

«Δεν γνωρίζω το θέμα αλλά αν είναι έτσι δεν έχει θέση στην κυβέρνηση ο κύριος Μπαλτάκος» δήλωσε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

Στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Μπαλτάκος ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε και επιχειρεί να δώσει εξηγήσεις για το διάλογο που είχε με το χρυσαυγίτη βουλευτή.

Την απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του με τον Τάκη Μπαλτάκο έδωσε νωρίτερα στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες Μπαλτάκου – Κασιδιάρη

kasidia-1a

kasidia-2a

kasidia-3c

Η επιστολή Κασιδιάρη στη Βουλή

kasidia-4d

kasidia-5eΠηγή: iefimerida.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook