Παρέμβαση Μεϊμαράκη στο συνέδριο της ΝΔ;

παρέμβαση-μεϊμαράκη-στο-συνέδριο-της-613332

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τον τελευταίο καιρό έχει σπάσει την πολύμηνη σιωπή του και με δημόσιες εμφανίσεις του, επαφές, κινήσεις και ραντεβού -χαρακτηριστική η συνάντησή του με τον Κώστα Καραμανλή- επανέρχεται στο πολιτικό προσκήνιο.

Η στήλη «Παρασκήνιο» της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου» αποκαλύπτει πως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ενδεχομένως να θελήσει να παρέμβει και στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα, αναφέρει η στήλη χαρακτηριστικά: «Οπως λένε στελέχη που συνομιλούν παραδοσιακά με τον «Βαγγέλα» και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται και ενεργεί, το γεγονός ότι η δραστηριότητα αυτή εκτυλίσσεται έναν μήνα περίπου πριν από το συνέδριο του Δεκεμβρίου έχει ιδιαίτερη σημασία.

«Ο Βαγγέλης είναι φύσει πολιτικό ον. Και σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία είναι λογικό να… τρώγεται μέσα του για να στείλει τα μηνύματά του στο εσωκομματικό ακροατήριο, με το οποίο είχε ανέκαθεν μια ιδιαίτερη σχέση. Ως εκ τούτου, δεν θα πρέπει επουδενί να αποκλειστεί η πιθανότητα παρέμβασής του στο συνέδριο» επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι εν λόγω κύκλοι».

parapolitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook