Παρέμβαση Βάμβουκα για τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ στη Χατζημιχάλη Γιάνναρη

παρέμβαση-βάμβουκα-για-τους-μετασχημ-720007

Να απομακρυνθούν οι τσιμεντένιοι στύλοι με τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ από το πεζοδρόμιο της Χ’Μιχάλη Γιάνναρη, ζητά με επιστολή του ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας που προτείνει τη μετακίνηση του τρίστηλου σε χώρο ιδιοκτησίας του υπουργείου πολιτισμού, κοντά στην οδό Χάληδων.

Την επιστολή απέστειλε στο Υπουργείο Πολιτισμού την Παρασκευή (27/7), ο Δήμαρχος Χανίων και μέσω αυτής  ζητείται η μετακίνηση του τρίστηλου, σε χώρο μεταξύ της Δημοτικής Πινακοθήκης και της Τράπεζας που βρίσκεται εκεί (στην αρχή της οδού Χάληδων). Το σημείο που προτείνεται έχει απαλλοτριωθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού, ενώ όπως αναφέρεται στην επιστολή δεν επηρεάζει την αισθητική του χώρου καθώς είναι σε ικανή απόσταση από τα ενετικά τείχη.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Παρέμβαση Βάμβουκα για τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ στη Χατζημιχάλη Γιάνναρη

  1. Καλησπέρα,
    Αγαπητε κ. Βαμβουκα,

    Το να υπογειοποιηθούν τα καλώδια και να γίνει ένα καλαίσθητο κουτί με τους μετασχηματιστές πως θα σας φαινόταν σαν ιδέα; Σε αυτήν την πόλη οι άρχοντες, που εμείς σας εκλέγουμε, δεν θέλουν να την ομορφύνουν απλά θέλουν να κρύψουν την ασχήμια της για άλλη μια φορά!!! Παρακαλώ όπως και πολλοί άλλοι συνδημότες μου ζητούν το ίδιο, ΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!!!! Το να μην ξαναβγείτε στο δήμο δεν θα αλλάξει κάτι για την πόλη αυτή. Με το να δράσετε όμως θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής όλων μας. Ενεργήστε άμεσα. Δυστυχώς ο προεκλογικός σας σχεδιασμός έχει αναλωθεί σε συζητήσεις και σε σχέδια συνωμοσίας εναντίον του προσώπου σας. Δεν μας αφορά ο κ. Βάμβουκας. Μας αφορά ο Δήμαρχος και οι ενέργειες του που μέχρι τώρα σχεδόν καμία δεν είναι βιώσιμη και θα χαρακτηριζόντουσαν πιο απλά ως ανύπαρκτες !!!!

    Με εκτίμηση

    Βαρδαλάκης Μανώλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook