Παράσχος: «Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και όπου φτάσουμε»

παράσχος-θα-κάνουμε-την-προσπάθειά-μ-496304

Η νίκη του Πλατανιά επί του Ηρακλή αφήνει κάποιες πιθανότητες στη χανιώτικη ομάδα να κυνηγήσει μια καλύτερη θέση, αν και έχει δύσκολο πρόγραμμα, δήλωσε ο προπονητής των Χανιωτών, Γιώργος Παράσχος, ο οποίος τόνισε πως παρόλα αυτά, θα κάνουν την προσπάθεια τους.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρακλή και τον Σάββα Παντελίδη που με τίμησαν. Του εύχομαι να συμπληρώσει και αυτός 500 συμμετοχές. Είναι ικανότατος. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε. Ο Ηρακλής ήταν αποφασισμένος. Έπαιζε την κατηγορία. Έδωσε την ψυχή του.

Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος από τη Βέροια. Φοβηθήκαμε μη χάσουμε το παιχνίδι. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο επιβάλαμε το παιχνίδι μας. Είχαμε δυνάμεις και έτσι πήραμε ένα δύσκολο «τρίποντο» και μας αφήνει κάποιες μικρές πιθανότητες να κυνηγήσουμε μία καλύτερη θέση.

Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα θα κάνουμε την προσπάθειά μας και όπου φτάσουμε. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια που έχουν ψηλά την ομάδα. Έχουν υψηλό κίνητρο, όμως έχουμε και παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους. Δεν έχουμε προβλήματα, έχουμε φρεσκάδα, όμως έχουμε προβλήματα με κάρτες».

One thought on “Παράσχος: «Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και όπου φτάσουμε»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook