Παντέλης: «Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμέναμε»

παντέλης-το-αποτέλεσμα-δεν-είναι-αυτ-513107

Το 2-0 του ΟΦΗ επί του ΑΟ Χανιά δεν είναι το αποτέλεσμα που περίμεναν οι γηπεδούχοι, δήλωσε ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας, Νίκος Παντέλης, στη συνέντευξη Τύπου.

«Θα δώσω πάλι συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι είναι ήρωες και νομίζω ότι τους αξίζουν πάρα πολλά μπράβο με τις αντιξοότητες που υπάρχουν», τόνισε επίσης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σίγουρα δεν είναι το αποτέλεσμα αυτό που περιμέναμε. Βέβαια θα συγχαρώ πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές γιατί έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια ομάδα που αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές έχει καλύτερο και ποιοτικότερο ρόστερ από μας. Θεωρώ ότι σταθήκαμε στο α’ ημίχρονο πάρα πολύ καλά. Ελέγξαμε το χώρο του κέντρου στο αμυντικό κομμάτι γιατί τους είχαμε δώσει χώρο να παίξουν με κόντρα επιθέσεις και νομίζω ότι εκεί που κρίθηκε ειδικά στο α’ ημίχρονο ήταν με την ευκαιρία του Σταματή, που θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί και από εκεί και πέρα ίσως βλέπαμε ένα άλλο παιχνίδι. Δεν έφτανε μάλιστα μόνο αυτό, αλλά μπήκαμε στο ημίχρονο με 1-0 εις βάρος μας από μία λάθος ενέργεια, που πάντοτε βέβαια γίνονται στο ποδόσφαιρο, του «μικρού», του Δρίζη.

Στο β’ ημίχρονο με κάποιες εσωτερικές αλλαγές η ομάδα προσπάθησε να ισοφαρίσει και μετά την είσοδο του Λάσκαρη να πετύχουμε γκολ, αλλά δεν το μπορέσαμε. Μετά βέβαια μπορώ να πω ότι γίναμε πιο αδύναμοι στο αμυντικό κομμάτι με την έννοια ότι έπρεπε να βγάλουμε παίκτες από πίσω για να φρεσκάρουμε την ομάδα και δεχτήκαμε ένα «κρύο» γκολ σε μια αντεπίθεση του ΟΦΗ κι έτσι φτάσαμε σ’ αυτό το σκορ.

Όπως προείπα, θα δώσω πάλι συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι είναι ήρωες και νομίζω ότι τους αξίζουν πάρα πολλά μπράβο με τις αντιξοότητες που υπάρχουν. Έχουμε μπει ήδη σε ένα δύσκολο πρόγραμμα, το ξέρετε, γιατί μετά τον ΟΦΗ ακολουθούν παιχνίδια με δυο ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι πρέπει να κρατήσουμε την εμφάνιση του α’ ημιχρόνου και από εκεί και πέρα να στοχεύσει η ομάδα, όπως έχω ξαναπεί, όχι απλά στην παραμονή αλλά όσο το δυνατό να πάει πιο ψηλά.

Για το τέλος θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο, ο οποίος ήρθε στο γήπεδο, φώναξε, βοήθησε την ομάδα, αλλά δεν τον ευχαριστήσαμε. Νομίζω όμως ότι θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος απ’ την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών».

Για το αν ο ΟΦΗ έχει ελπίδες για την άνοδο: «Το βλέπω λίγο δύσκολο διότι βαθμολογικά είναι λίγο πίσω. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ και δεν ξέρουμε επίσης τι θα γίνει και με την ένσταση που υπάρχει. Οι τρεις ομάδες που προπορεύονται του ΟΦΗ έχουν βέβαια μια σημαντική βαθμολογική διαφορά και θα πρέπει μαθηματικά ο ΟΦΗ να κάνει το απόλυτο στα παιχνίδια και οι άλλοι να χάσουν βαθμούς. Είναι μέσα στο παιχνίδι όμως. Αλλωστε, νομίζω ότι καμιά ομάδα δεν τα παρατάει γιατί θεωρώ ότι αν κάποιες ομάδες από την Α’ Εθνική δεν πάρουν αδειοδότηση, ίσως κάποιες ομάδες στη Β’ Εθνική που δεν είναι στη δυάδα που θα βγουν, να έχουν ελπίδες για ν’ ανέβουν πιο ψηλά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook