Πανσέληνος Μαϊου στο Σκορπιό: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου

πανσέληνος-μαϊου-στο-σκορπιό-πώς-επηρ-521298

Στις 11 Μαϊου 2017 είναι η Πανσέληνος Μαϊου 2017. Όπως και σε κάθε Πανσέληνο, υπάρχει η αίσθηση ότι ολοκληρώνεται ένας κύκλος κι ότι φωτίζονται κομμάτια που ξεκίνησαν να μας απασχολούν στη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε, εν προκειμένω σε αυτήν του Ταύρου στις 26 Απριλίου. Ο άξονας Ταύρου – Σκορπιού αφορά θέματα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας, τις κτήσεις και τις διεκδικήσεις μας, αλλά και τη ζήλια, το φθόνο και τα σκοτεινά μας ένστικτα.

Αρχικά, τα Φώτα σχηματίζουν θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται σε στενή σύνοδο με τον ωροσκόπο της Πανσελήνου, στο χάρτη που καταστρώνεται με ώρα Ελλάδος. Φαίνεται, λοιπόν, πως το διάστημα αυτό προκαλούνται έντονες διεργασίες, μεταμορφωτικές αλλαγές και εσωτερικοί μετασχηματισμοί.

Ίσως αισθανόμαστε ακάλυπτοι ή απογυμνωμένοι μπροστά σε έναν ενδεχόμενο κίνδυνο ή και μία φανταστική απειλή και γι’ αυτό καλούμαστε να δυναμώσουμε και να κάνουμε βαθιές τομές σε εκείνα τα κομμάτια του εαυτού μας και των σχέσεων με τους άλλους, που τις χρειάζονται.

Παράλληλα, η Πανσέληνος Μαϊου, στην κορύφωσή της, σχηματίζεται ένα τετράγωνο μεταξύ του Άρη με τον Ποσειδώνα, ενώ είναι ενεργή και η σύνοδος Ερμή – Ουρανού, φανερώνοντας πως ίσως να επικρατεί σύγχυση, αδυναμία, θολή κατεύθυνση, μπερδεμένα μηνύματα και απρόβλεπτες αντιδράσεις ή ξαφνικά νέα, που εντείνουν την ανασφάλεια.

Καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικές αποφάσεις την περίοδο αυτή, να αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν και να κυλήσουν από μόνα τους, να κάνουμε τον απολογισμό μας και να προχωρήσουμε παρακάτω, δρομολογώντας τις υποθέσεις μας στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Πως επηρεάζει η Πανσέληνος Μαϊου τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ: Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού φανερώνει πως βρίσκεσαι σε μία έντονη συναισθηματικά φάση και πως ολοκληρώνεται μία περίοδος που αφορά μια ερωτική σου υπόθεση ή και κάποια οικονομικά ζητήματα. Οικονομικές συμφωνίες, χρέη, δάνεια, κληρονομιές και οι κοινοί πόροι που μοιράζεσαι με το ταίρι σου, θα σε απασχολήσουν έντονα τις μέρες αυτές, ενώ δεν αποκλείεται να απελευθερώνεσαι και από κάποια βάρη, κάτι που προς το παρόν ίσως να μην το αναγνωρίζεις.

Οι μέρες αυτές απαιτούν προσοχή, ώστε να αποφύγεις κάποια σύγκρουση με το ταίρι σου, ενώ θα σε απασχολήσουν και θέματα συμβίωσης. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να αφήνεις πίσω σου ένα πρόσωπο που διαπιστώνεις πως αυτά που σας χωρίζουν, είναι περισσότερα από αυτά που σας ενώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Πανσέληνος στον άξονα του ζωδίου σου φέρνει εξελίξεις σε θέματα σχέσεων. Ο δεσμός σου φαίνεται να περνά μια κρίσιμη καμπή τις μέρες αυτές, ενώ παράλληλα ίσως να σε απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα που αφορούν στη σχέση ή το σύντροφό σου. Καλό είναι να προσέξεις, επίσης, πιθανές σκηνές ζηλοτυπίας, μυστικά ή τάσεις χειραγώγησης προς το ταίρι σου.

Οι singles ίσως έρθουν αντιμέτωπες με κάποιες παρελθοντικές επιλογές ή με έναν παλιό σύντροφο, που τους ξυπνά δυνατά πάθη. Σημαντικές εξελίξεις θα παρουσιαστούν και στις συνεργασίες σου αυτές τις μέρες και ίσως κλείσεις κάποια οικονομική συμφωνία ή παρατηρήσεις να συμβαίνουν ανακατατάξεις σε επίπεδο συναδέλφων στη δουλειά σου, οι οποίες θα σε επηρεάσουν άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν στην καθημερινότητά σου και τον τομέα της εργασίας. Φαίνεται πως τις μέρες αυτές θα σε απασχολήσει έντονα η φυσική σου κατάσταση, πως ίσως αλλάζεις τη διατροφή σου ή κάποιες συνήθειες, προκειμένου να αποκτήσεις περισσότερη ευεξία και πως γενικά, θέτεις ως προτεραιότητα τις σωματικές και ψυχικές σου ανάγκες.

Από την άλλη, η εργασιακή σου καθημερινότητα έρχεται επίσης σε πρώτο πλάνο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις στο χώρο εργασίας σου, είτε σε σχέση με τους συνεργάτες είτε όσον αφορά στον τομέα και το αντικείμενό σου ή ακόμα αναφορικά με τις ώρες που εργάζεσαι ή την έδρα της επιχείρησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν στον έρωτα, τα παιδιά και την ανάγκη σου για δημιουργικότητα. Τις μέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου, θα δεις τη σεξουαλικότητά σου να ανεβαίνει στα ύψη, κάτι που θα σας φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου.

Αν είσαι single, ίσως γνωρίσεις ένα νέο, μοιραίο πρόσωπο ή πιθανόν να υπάρξει κάποια εξέλιξη σε μία πρόσφατη ερωτική γνωριμία σου. Από την άλλη, αν έχεις παιδιά, η σχέση σου μαζί τους θα σε απασχολήσει έντονα και ίσως να υπάρξει και κάποια σημαντική εξέλιξη στη ζωή τους, ενώ αν διατηρείς απλώς μια μακροχρόνια σχέση, η απόκτηση απογόνων γίνεται το «θέμα» των ημερών.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook