Πανηγύρια στο Ηράκλειο, πρωταθλητής με πεντάρα ο ΟΦΗ

πανηγύρια-στο-ηράκλειο-πρωταθλητής-μ-681938

Ο ΟΦΗ πήρε τον τίτλο στη Football League επικρατώντας 5-0 της Σπάρτης, που έμεινε στην κατηγορία.

Η σεζόν έκλεισε πανηγυρικά για τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου συνέτριψε 5-0 τη Σπάρτη για την 34η και τελευταία αγωνιστική και πήρε το πρωτάθλημα στη Football League! Οι Λάικωνες μπορεί να ηττήθηκαν, αλλά το γκολ που δέχτηκε η Αναγέννηση στο φινάλε από τον Άρη, είχε ως αποτέλεσμα να εξασφαλίσουν παραμονή. Τρία γκολ έβαλε ο Μάνος, που ολοκλήρωσε τη χρονιά στα 27 τέρματα!

Ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα μέχρι και το τέλος. Στο πρώτο μέρος οι Κρητικοί ήταν με 2-0 μπροστά στο σκορ, αλλά θα μπορούσε να είχε σημειώσει κι άλλα τέρματα. Η αρχή έγινε στο 11′, όταν ο Κουτσιανικούλης μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε τη σέντρα και ο αφύλαχτος Μάνος πλάσαρε εύστοχα προ κενής εστίας (1-0). Οι Λάκωνες είχαν όλη κι όλη μία τελική στο 45λεπτο, το σουτ του Γραικού στο 14′ που πέρασε πάνω από το δοκάρι. Στο 22′ και στο 24′ ο Κουτσιανικούλης έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ για τους Ηρακλειώτες, αλλά δεν ευστόχησε με τα σουτ που επιχείρησε. Ο Μάνος ήταν αυτός που έβαλε και το δεύτερο τέρμα και μάλιστα με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή! Ο αρχισκόρερ του ΟΦΗ είχε φτάσει τα 26 γκολ! Στο 44′ παραλίγο να κάνει χατ τρικ, αλλά αστόχησε σε τετ α τετ απέναντι στον Μπακοδήμο.

Ο Μάνος έχασε σημαντικές ευκαιρίες και με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Στο 51′ την κοντινή του κεφαλιά «έβγαλε» ο Μπακοδήμος, ενώ στο 52′ το πλασέ του από κοντά πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν την δεύτερη τελική τους στο ματς, στο 56′, όταν ο Τσιόφου έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή και αριστερά, αλλά η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Η τρίτη τους, το γυριστό σουτ του Μουζακίτη που εξουδετέρωσε ο Στρέζος. Η ποιότητα μίλησε όμως λίγο αργότερα και μέσα σε έξι λεπτά ο ΟΦΗ έβαλε τρία γκολ.

Στο 64′ ο Κουτσιανικούλης σκόραρε με πλασέ μέσα από την περιοχή, έπειτα από πάσα του Λεάλ (3-0). Στο 68′ ο Κοιλιάρας έκανε το γύρισμα από από αριστερά και ο Μάνος με πλασέ από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (4-0). Στο 70′ ο Κουτσιανικούλης έκανε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Παπαστεριανό, ο οποίος σκόραρε με κοντινό σουτ (5-0).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας (74′ Μονιάκης), Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Νάστος, Λεάλ (69′ Πουρτουλίδης), Κουτσιανικούλης, Μάνος (71′ Περογαμβράκης), Βουό.

ΣΠΑΡΤΗ (Κώστας Οικονόμου): Μπακοδήμος, Γραικός (59′ Ρούμπος), Σάββα, Δοδοντσάκης, Βοσνακίδης, Τσιόφου, Οικονομόπουλος, Κωστάκης (67′ Μπέζας), Κολτσίδας, Μουζακίτης, Καζβιρόπουλος.

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Δουλγεράκης (Αν. Αττικής), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

Πηγή: FL News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook