Πανελλήνιες 2017: Θέματα και απαντήσεις σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

πανελλήνιες-2017-θέματα-και-απαντήσεις-σ-525113

Συνεχίζονται και σήμερα, Τετάρτη οι Πανελλήνιες 2017 με τα μαθήματα Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Κορυφώνεται η αγωνία για χιλιάδες υποψήφιους και τους οικείους τους, καθώς τα εξεταζόμενα μαθήματα θα κρίνουν και τις Βάσεις. Οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν πάνω από 100.000 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το newsit.gr, στις 10.00 θα δημοσιεύσει τα θέματα στα εξεταζόμενα μαθήματα. Αμέσως μετά, και σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Πουκαμισάς, θα δημοσιεύει τις προτεινόμενες απαντήσεις – λύσεις για όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ

Τα μαθήματα προσανατολισμού και οι επιδόσεις των υποψηφίων σε αυτά φαίνεται πως θα είναι εκείνα που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις βάσεις. Έτσι, ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στη Βιολογία από τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται για τις ιατρικές σχολές, στην Ιστορία, για τους υποψηφίους των Ανθρωπιστικών Σπουδών και τα Μαθηματικά και η Φυσική, για τους υποψηφίους που έχουν επιλέξει τον προσανατολισμό των Θετικών Σπουδών και εκείνον της Οικονομίας και Πληροφορικής.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook