Παναγιώτης Σημανδηράκης: Αν βγει ο Αρανουτάκης, τα Χανιά εκλέγουν δέκα συμβούλους

παναγιώτης-σημανδηράκης-αν-βγει-ο-αρα-147039

simandirakis1

«Απόλυτα ευχαριστημένος» και από την προσωπική του επιτυχία και από την συνολική πορεία του συνδυασμού, δήλωσε το πρωί από τον SUPER FM, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Χανίων, με τον Σταύρο Αρναουτάκη, κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης.

«Όταν μπαίνει το δίλημμα συμμετέχω  στα κοινά ή παρακολουθώ τα δρώμενα από το σπίτι μου, πρέπει να επιλέγουμε το πρώτο με το όποιο κόστος», τόνισε, ερωτηθείς σχετικά με την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά και διαπίστωσε ότι ο κόσμος πλέον απαιτεί αυτοδιοικητικούς με υψηλά προσόντα.

«Δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν νέο  που έχει και διαφορετικές προτεραιότητες. Έχει τα επαγγελματικά του, έχει τα προσωπικά του και θα πρέπει όλα αυτά να τα ισορροπήσει», είπε και παρατήρησε ότι «η παρουσία των προσώπων στο ψηφοδέλτιο του Αρναουτάκη είναι σημαντική με ιδιαίτερα αξιόλογα άτομα, τα οποία τιμήθηκαν με πολλή υψηλή σταυροδοσία».

Ο ίδιος δήλωσε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα την δεύτερη Κυριακή: «βλέπω ένα ξεκάθαρο προβάδισμα του Σταύρου Αρναουτάκη, όπως βλέπει και όλος ο κόσμος» είπε και παρατήρησε ότι στην περίπτωση που βγει ο Αρναουτάκης, από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων εκλέγονται δέκα περιφερειακοί σύμβουλοι», κάτι που χαρακτήρισε ως πολύ σημαντικό στο περιφερειακό συμβούλιο να υπάρχουν10 Χανιώτες από την περιφερειακή αρχή. Στα πλαίσια λειτουργίας του περιφερειακού συμβουλίου πάντα ήταν ζητούμενο, απλά εγώ θέτω το στοιχείο ότι θα υπάρχουν σε επόμενο περ. συμβούλιο 10 περ. σύμβουλοι από τα Χανιά και 14 από το Ηράκλειο.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook