Εκανε 900 ώρες ηλιοθεραπείας και της αφαίρεσαν μέρος του προσώπου | Σοκάρει 33χρονη καρκινοπαθής

εκανε-900-ώρες-ηλιοθεραπείας-και-της-αφα-65167

Εκανε «εξαντλητική» ηλιοθεραπεία επί 3 χρόνια, δηλαδή σύμφωνα με τη dailystar πέρασε 900 ώρες πάνω σε μια ξαπλώστα. Η 33χρονη Anna Taylor ανέπτυξε καρκίνο του δέρματος καθώς ξόδευε μια ώρα την ημέρα, έξι νύχτες την εβδομάδα, κάτω από λάμπες μαυρίσματος που είχε εγκαταστήσει σε δωμάτιο του σπιτιού της.

Αργότερα εγκατέλειψε τη συνήθεια αυτή και άρχισε να χρησιμοποιεί λοσιόν μαυρίσματος, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει και οι γιατροί εντόπισαν έναν καρκινικό όγκο στο πρόσωπό της.

Οι χειρουργοί αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν ένα κομμάτι από το μάγουλό της για να αφαιρέσουν τον κακοήθη όγκο, αφήνοντας την 33χρονη με μια τεράστια ουλή από 29 ράμματα,  από το μάτι της έως το στόμα της.

«Ημουν σίγουρη για την εμφάνισή μου πριν την εγχείρηση», εξομολογείται η Anna «Τώρα στα 33 μου, και με την ουλή που εκτείνεται πλέον σε όλο μου το πρόσωπο θα μου θυμίζει καθημερινά ότι η ματαιοδοξία μου απέτυχε».

Στην προσπάθειά της να διατηρήσει το μαύρισμά της όλο το χρόνο, πέρασε συνολικά 900 ώρες πάνω σε μια ξαπλώστρα… «Μου άρεσε η αίσθηση της ζεστασιάς στο πρόσωπό μου και με έκανε να αισθάνομαι υγιής», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook