Παιδόφιλος εκβίαζε παιδιά για να βιάζουν ανήλικους και να του στέλνουν βίντεο

παιδόφιλος-εκβίαζε-παιδιά-για-να-βιάζ-582760

Σε φυλάκιση 16 ετών καταδικάστηκε ο 32χρονος Paul Leighton από την κομητεία Ντάραμ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι βίαζε παιδιά με έναν δικό του τρόπο, παρόλο που βρισκόταν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά τους.

Ο 32χρονος, σύμφωνα με το το BBC, είχε δημιουργήσει 40 ψεύτικους λογαριασμούς στο Facebook και έκανε φίλους του έφηβους στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αμερική και την Αυστραλία. Τους έπειθε να του στείλουν γυμνές φωτογραφίες τους και στη συνέχεια τους εκβίαζε ότι θα τις δημοσιοποιούσε αν δεν βίαζαν ανήλικους συγγενείς τους.

Όπως ανέφερε ένας 14χρονος από τη Φλόριντα, που κατέθεσε ως μάρτυρας, στην αρχή πίστευε ότι μιλούσε σε ένα συνομήλικό του κορίτσι. Ο 32χρονος άρχισε να τον εκβιάζει ζητώντας του να βιάσει τη μόλις ενός έτους ανιψιά του. Τον απειλούσε ότι αν δεν συνέχιζε να τη βιάζει θα ανέβαζε στο Facebook το βίντεο της κακοποίησης.

Στο αγόρι έχουν απαγγελθεί κατηγορίες από τις αμερικανικές αρχές.

«Έχεις καταστρέψει τις ζωές τόσων ανθρώπων» είπε ο δικαστής Ρόμπερτ Άνταμς. Τον περασμένο Νοέμβριο ο Paul είχε συλληφθεί για διακίνηση ανάρμοστων φωτογραφιών και μέσα στο κινητό του είχαν βρεθεί 100 φωτογραφίες παιδιών από την Αμερική, που είχαν κακοποιηθεί.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook