Απόβαση στην Αθήνα από τους αγρότες των Χανίων

απόβαση-στην-αθήνα-από-τους-αγρότες-τω-329227
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κάλεσμα στους αγρότες των Χανίων να λάβουν μέρος μαζικά στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στην Αθήνα, πραγματοποίησαν τόσο ο Αντιπρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων κ. Γιάννης Κατσαρός και ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Χανίων κ. Μανούσος Σταυριανουδάκης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Όπως είπαν τόσο ο κ.Κατσαρός, όσο και ο κ. Σταυριανουδάκης, μετά την ανακοίνωση των μπλόκων των αγροτών στην Νίκαια της Λάρισας στα οποία περιλαμβάνεται και το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια, «αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε κι εμείς στο συλλαλητήριο. Καλούμε όλους τους αγρότες να έρθουν μαζί μας στην Αθήνα. Δεν έχει κανένα νόημα να μείνουμε πλέον στα χωριά μας», τονίσθηκε χαρακτηριστικά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επίσης έγινε γνωστό πως το κόστος για εισιτήριο με το καράβι της ΑΝΕΚ θα είναι πολύ μικρό και για το λόγο αυτό οι εκπρόσωποι των αγροτών ευχαρίστησαν την ναυτιλιακή εταιρεία.

Σε ότι αφορά όσους επιθυμούν να μεταβούν στο συλλαλητήριο στην πρωτεύουσα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να το δηλώσουν στους κατά τόπους συλλόγους ή στα τηλέφωνα 6942266104, 6945499815, και 6945586577

Σημειώνεται πως το κλείσιμο του δρόμου και τις επόμενες ημέρες θα γίνεται συμβολικά στις 12 το μεσημέρι και στις 5 το απόγευμα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook