Παγκόσμια υστερία: Αεροπλάνο εκκενώθηκε επειδή κάποιοι επιβάτες έβλεπαν «ύποπτο» βίντεο

παγκόσμια-υστερία-αεροπλάνο-εκκενώθ-305327

Αεροπλάνο της εταιρίας Spirit Airlines καθηλώθηκε στο έδαφος ύστερα από μαρτυρίες επιβατών ότι μία από τους επιβάτες έβλεπε… βίντεο με θέμα το ISIS

Ο φόβος για τρομοκρατικές επιθέσεις και τα τεντωμένα νεύρα οδηγούν σε επεισόδια όπως αυτό που έγινε χθες στο αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον, στο οποίο καθηλώθηκε ένα αεροπλάνο εξαιτίας μιας αναφοράς επιβατών ότι είδαν κάποιους άλλους επιβάτες να παρακολουθούν ένα «ύποπτο» βίντεο.

Η πτήση της Spirit Airlines η οποία ήταν έτοιμη να αναχωρήσει για το Σικάγο, όταν κάποιοι επιβάτες ειδοποίησαν το πλήρωμα ότι μία γυναίκα παρακολουθύσε ένα βίντεο το οποίο έδειχνε κάποια δραστηριότητα του Ισλαμικού Κράτους και των τζιχαντιστών. Από το αεροπλάνο κατέβηκαν με συνοδεία αστυνομικών τέσσερις επιβάτες, οι οποίοι σύμφωνα με πληφορίες ήταν μουσουλμανικής καταγωγής.

Το αεροπλάνο δεν προχώρησε στην πτήση, αλλά επέστρεψε στην πύλη, όπου και παρέμεινε για αρκετές ώρες. Οι επιβάτες κατέβηκαν από αυτό και όπως αναφέρεται έγινε εκτεταμένος έλεγχος στις αποσκευές τους, από τον οποίο δεν προέκυψε κάτι ανησυχητικό. Η πτήση αναχώρησε για τον προορισμό της με τρεισίμισι ώρες καθυστέρηση.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook