Παγκόσμια συγκίνηση για τα δάκρυα του ελέφαντα | Aπελευθερώθηκε μετά από μισό αιώνα σκλαβιάς και κακοποίησης! | Photos

παγκόσμια-συγκίνηση-για-τα-δάκρυα-του-234372

elefantasΧρειάστηκε να περάσει μισό αιώνα αλυσοδεμένος και να βιώνει την κακοποίηση μέχρι την απελευθέρωσή του. Δάκρυα συγκίνησης από τον ελέφαντα Raju…

Μετά από 50 χρόνια που έζησε αλυσοδεμένος και βίωσε την κακοποίηση, δάκρυα κύλησαν στο πρόσωπο του ελέφαντα Raju μετά την απελευθέρωσή του, με τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

elefantas2Όλα αυτά τα χρόνια που ο ιδιοκτήτης του τον κρατούσε αλυσοδεμένο με τα πόδια του να αιμορραγούν από τα δεσμά, ο Raju ζούσε από ό,τι του έδιναν οι περιστατικοί τουρίστες.

Η φιλανθρωπική ομάδα Wildlife SOS παρενέβη για να σώσει το ζώο από το να πεθάνει φυλακισμένο στα δεσμά του στην Ινδία.

elefantas3Η επικεφαλής της ομάδας διάσωσης Pooja Binepal περιέγραψε την αποστολή ως εξαιρετικά συναισθηματική. «O Raju πέρασε 50 χρόνια θλιβερής ύπαρξης αλυσοδεμένος επί 24ώρου. Μια πράξη ανυπόφορης σκληρότητας.

elefantas4Η ομάδα έμεινε έκπληκτη όταν είδε δάκρυα να κυλούν στο πρόσωπό του κατά τη διάρκεια της διάσωσης. Ήταν απίστευτα τα συναισθήματα για όλους μας. Ξέραμα μέσα μας πως το αντιλαμβάνεται ότι απελευθερώνεται.

elefantas6Οι ελέφαντες δεν είναι μόνο μαγευτικοί, αλλά εξαιρετικά ευφυή ζώα που έχει αποδειχτεί ότι έχουν συναισθήματα θλίψης, οπότε μπορούμε να φανταστούμε τι βασανιστήριο υπήρξαν για αυτόν αυτά τα 50 χρόνια.

elefantas5Μέχρι να παρέμβουμε, δεν γνώριζε πως είναι να περπατάς χωρίς δεσμά. Είναι πραγματικά θλιβερό. Σήμερα όμως γνωρίζει την ελευθερία και θα βιώσει το συναίσθημα της ευγένειας και πώς είναι να μην υποφέρει άλλο πια».

toxwni.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook