Παίρνουν σβάρνα τις εκδηλώσεις οι υποψήφιοι «υποψήφιοι» στα Χανιά

παίρνουν-σβάρνα-τις-εκδηλώσεις-οι-υπο-746078

Από logistics μέχρι τουριστικές επιστήμες και τεχνητή νοημοσύνη…

Όλα τα είχε το πρόγραμμα των υποψηφίων… υποψηφίων στα Χανιά που έχουν αρχίσει να παίρνουν σβάρνα εκδηλώσεις, ημερίδες και συνέδρια μπας και «τσιμπήσουν» κανένα βαθμό.

Ορισμένοι εξ’ αυτών δε, οι «άριστοι» μαθητές… παρακολούθησαν και διπλά μαθήματα,  βλέπε (Νάνσυ Αγγελάκη, Ευτύχης Δαμιανάκης) ενώ άλλοι «παρέδωσαν» και διπλά μαθήματα, όπως ο Βασίλης Διγαλάκης που και την Τετάρτη στην εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου και την Παρασκευή στην συνεδρίαση του ΤΕΕ, παρέστη ως καθηγητής – ομιλητής.

Η εκδήλωση της Πέμπτης του Δήμου Χανίων, για τον τουρισμό, ήταν για ολίγους και «πράσινους» και μύριζε ΠΑΣΟΚ… παλιό, καλό ορθόδοξο. Κι εκεί «στριμώχτηκαν» οι διάφοροι, καθώς ήρθε ο Καμίνης και σου λέει ο άλλος, «μη δώσουν πουθενά κανα χρίσμα και λείπω»…

Πολύ λογικό.

Δεν ξέρω αν κερδίζουν τίποτα απ’ όλη αυτή τη διαδικασία -που πολύ αμφιβάλλω δηλαδή- όμως τουλάχιστον αν συνεχίσουν έτσι μέχρι τις εκλογές, δεν μπορεί, κάτι θα μάθουν από δω κι από ΄κει, οπότε τουλάχιστον, θα μας κυβερνήσουν… σοφότεροι!

Σοβαρευτείτε.

ΖΑΡΠ…

2 thoughts on “Παίρνουν σβάρνα τις εκδηλώσεις οι υποψήφιοι «υποψήφιοι» στα Χανιά

  1. ΟΥΛΟΙ ΟΙ «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΤΑ ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΑΚΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ AIRBNB KAI ΤΗΣ FRAPPORT.
    ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ…
    ΜΟΝΟ ΠΟΖΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ).

  2. Να αγιάσει το στόμα σου (η πέννα σου) Άρκαλε. Συμφωνώ και επαυξάνω, παρτάλια και λαμόγια που τους νοιάζει μόνο η μόστρα. Να τους χαιρομαστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook