Πήρε τον μικρό τελικό η Μικτή ομάδα της Ε.Π.Σ. Χανίων

πήρε-τον-μικρό-τελικό-η-μικτή-ομάδα-της-535068

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία στον μικρό τελικό, η Μικτή ομάδα της Ε.Π.Σ. Χανίων, κατάφερε να επικρατήσει με 4-0 της Ε.Π.Σ. Λασιθίου και να κατακτήσει την τρίτη θέση στο κύπελλο «Μάχη της Κρήτης».

Με το γκολ που σημείωσε ο Νίκος Παπαδοκωνσταντάκης στο παιχνίδι έφτασε τα τρία σε δύο παιχνίδια και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ μαζί με τον Λεονάρντο του Ρεθύμνου που σκόραρε επίσης τρεις φορές.

Ο Δρικάκης άνοιξε το σκορ νωρίς στο παιχνίδι για τα Χανιά στο 14′ , σκοράροντας με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ μέσα σε ένα δίλεπτο πριν το ημίχρονο, έγινε το 3-0.

Σκόρερ αρχικά του 2-0 στο 38′ ο Παπαδοκωνσταντάκης με σουτ, ενώ με τον ίδιο τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά στο παιχνίδι ο Ζολώτας δύο λεπτά αργότερα. Ο Δρικάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 65′ απλά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ε.Π.Σ. Χανίων (Γιώργος Μουριζάκης): Γεωργιλαδάκης Ιωσ., Γεωργιλαδάκης Ιωαν. (46′ Κορωνάκης), Γιαννικάκης, Παπαδοκωνσταντάκης, Νικολακάκης, Φασαράκης (70′ Κατελανάκης), Παπαδάκης, Αρζίδης, Μαστραντωνάκης (68′ Γεωργίου), Δρικάκης (68′ Μαρτσάκης), Ζολώτας (46′ Γλεντουσάκης)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook