Πήρε συνένεντευξη από δήμαρχο τόπλες! | Video

πήρε-συνένεντευξη-από-δήμαρχο-τόπλες-89505

st toplesΜια συνέντευξη που ήδη έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και δύσκολα θα ξεχάσει ένας Καναδός δήμαρχος, πήρε η Λόρι Γουέλμπουρν, ραδιοφωνική παραγωγός και αρθογράφος σε εφημερίδα.

Η Γουέλμπουρν μιλούσε με τον Γουόλτερ Γκέι, δήμαρχο της Κελόουνα στην Βρετανική Κολομβία του Καναδά, σχετικά με το αν είναι νόμιμο στην πόλη για τις γυναίκες να κυκλοφορούν στο δρόμο γυμνόστηθες.

«Τι θα συμβεί αν περπατήσω στον δρόμο τόπλες;» ρώτησε σε συνέντευξη που κατέγραφαν κάμερες. Αλλά προτού ο Γκρέι, προλάβει να απαντήσει στην ερώτηση της Γουέλμπουρν, εκείνη του έδωσε να κρατάει το μικρόφωνο και στη συνέχεια αφαίρεσε τις τιράντες του φορέματός της με αποτέλεσμα να μείνει με το στήθος της έξω.

«Τι κάνεις », τη ρώτησε τότε ο δήμαρχος. «Έχει πολλή ζέστη εδώ», του απάντησε.

Αφού ανέκτησε την ψυχραιμία του, ο Γκρέι εξήγησε ότι ενώ κάποιος μπορεί να μπει στον πειρασμό να καλέσει την αστυνομία, είναι απολύτως νόμιμο για μια γυναίκα να κυκλοφορεί τόπλες.

Σημειώνεται πως το να κυκλοφορεί μια γυναίκα δημοσίως τόπλες, δεν είναι παράνομο οπουδήποτε στον Καναδά, εκτός αν είναι θεωρηθεί ότι είναι άσεμνο. Επίσης, είναι νόμιμο και σε μια σειρά από αμερικανικές πολιτείες.

«Οπότε μπορώ να κυκλοφορήσω τόπλες, οπουδήποτε στην Κελόουνα;», ρώτησε η Γουέλμπουρν.

«Λοιπόν, προφανώς», είπε ο δήμαρχος.  «Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να το κάνουμε αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι θα ήθελα να αποτελεί ποινικό αδικήμα», πρόσθεσε.

 

Πηγή : protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook