Πήγε στην κηδεία της πρώην του αγοριού της και της χαράκωσε το πρόσωπο!

πήγε-στην-κηδεία-της-πρώην-του-αγοριού-245408

ImageHandlerΜια γυναίκα από την Οκλαχόμα, ονόματι Σέινα Σιμς, είχε αρκετή δόση ζήλιας αλλά προφανώς και θράσους, αφού πήγε στο σπίτι, όπου μαζεύονταν συγγενείς και φίλοι για να πουν το τελευταίο αντίο, στην πρώην σχέση του αγοριού της, και της χαράκωσε το πρόσωπο από το μέτωπο μέχρι τη μύτη!

Το περιστατικό συνέβη στην Τάλσα, την περασμένη Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια της αρρωστημένης επίθεσης, οι παρευρισκόμενοι κοιτούσαν με κομμένη την ανάσα. Μόλις όμως ανέκτησαν το κουράγιο τους, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, η οποία έφτασε και αντίκρισε το πτώμα με χαρακωμένο πρόσωπο και τούφες από τα μαλλιά πεταμένες στο πάτωμα.

Η Σιμς, όμως ήταν άφαντη. Λίγο αργότερα, βρέθηκε στο διαμέρισμα όπου έμενε η νεκρή κοπέλα, να «διαλέγει κοσμήματα για τη κηδεία», όπως επικαλέστηκε. Κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί που τη συνέλαβαν, ανακάλυψαν στην τσάντα της ένα ψαλίδι, ένα μεγάλο χαρτοκόπτη και ένα σουγιά.

Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί και η γυναίκα κρατείται με εγγύηση 20.000 δολαρίων. Το ραντεβού της με το δικαστήριο έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, όπου μπορεί να αντιμετωπίσει κατηγορία για βανδαλισμό πτώματος.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook