Πήγε να παραδώσει το παιδί του στην Εφορία γιατί δεν μπορούσε να το ζήσει | Video

πήγε-να-παραδώσει-το-παιδί-του-στην-εφο-81407

Ένας 35χρονος διαζευμένος πατέρας, σε πλήρη απόγνωση, πήγε την Τετάρτη στην Εφορία της Ρόδου αγκαλιά με το μικρό αγγελούδι του.

«Πάρτε το – είπε στους υπαλλήλους- δεν μπορώ να το ζήσω!»

Τα τελευταία 300 ευρώ που του έβαλαν στον λογαριασμό του, τα άρπαξε η Εφορία.

Η υπόθεση αυτή, που εκ των πραγμάτων αποτυπώνει μέρος του αδιεξόδου στο οποίο έχουν έρθει χιλιάδες οικογένειες, εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης, με πρωταγωνιστές έναν 35χρονο, σε πλήρη απόγνωση.

Το ποσό είχε κατατεθεί από τη μητέρα του 35χρονου που διαμένει σε άλλη περιοχή της χώρας, με στόχο να βοηθηθεί ο ίδιος και να μπορέσει να ανταποκριθεί στα καθημερινά του έξοδα. Ο λογαριασμός της τράπεζας, ενώ παλαιότερα ήταν μισθοδοτικός κι είχε δηλωθεί ως «ακατάσχετος» δεν επικαιροποιήθηκε για το 2014, με αποτέλεσμα η Εφορία να προχωρήσει χωρίς καμία καθυστέρηση στην κατάσχεση του ποσού αυτού.

Σε πλήρη αδιέξοδο και απόγνωση

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για την πράξη του, έφθασε το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της Δημόσιας Οικονομικής Εφορίας Ρόδου και αφού κατευθύνθηκε, έχοντας στην αγκαλιά του το μικρό παιδί, ανέβηκε τα σκαλιά του πρώτου ορόφου της Δ.Ο.Υ Ρόδου και κατευθύνθηκε στο γραφείο του έφορου κ. Νίκου Καλογερόπουλου.

Ο 35χρονος, ξεκαθάρισε ότι με τα χρήματα αυτά, θα μπορούσε να περάσει για το επόμενο χρονικό διάστημα και να καλύψει τα βασικά έξοδά του για τον ίδιο και το παιδάκι του, καθώς έχει την επιμέλειά του. Με εξαιρετικά ήρεμο ύφος, ενημέρωσε τον Έφορο, ότι βρίσκεται σε πλήρη αδιέξοδο αφού είναι άνεργος εδώ και καιρό και σημείωσε ότι αν τα χρήματα δεν μπορέσουν γρήγορα και πάλι να περάσουν στην κατοχή του, τότε ήταν αποφασισμένος να φθάσει στο σημείο ακόμα και να αφήσει στην Εφορία το παιδί του(!) σε μια καθαρά συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας.

apognosi

 

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook