Πήγαν να ξυπνήσουν τον πατέρα τους και τον βρήκαν νεκρό

πήγαν-να-ξυπνήσουν-τον-πατέρα-τους-και-475934

Συγκλονίζει την Πάτρα η τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε σπίτι. Τα δύο ανήλικα κοριτσάκια μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα για να ξυπνήσουν τον πατέρα τους και να πάνε όλοι μαζί στη σχολική γιορτή.

Εκείνος όμως είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στον ύπνο του, πιθανότατα από ανακοπή. Τα δυο ανήλικα κοριτσάκια κάλεσαν από κινητό τηλέφωνο τους οικείους τους ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα του σπιτιού τους, στην οδό Κοσμά Αιτωλού στα Μποζαΐτικα Πατρών.

Τα παιδιά κλειδώθηκαν έξω όταν βγήκαν από το σπίτι για να καλέσουν βοήθεια. Μάλιστα χρειάστηκε να κληθεί ακόμη και κλειδαράς για να μπορέσει να φθάσει βοήθεια στον 46χρονο. Για τον οποίο όμως ήταν ήδη πολύ αργά…

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δυο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 11 και 6,5 ετών θα μείνουν σε συγγενικό τους πρόσωπο. Τα κοριτσάκια εκτιμάται πως αντελήφθησαν πλήρως τι συνέβη -ειδικά η μεγαλύτερη- και ενδεχομένως να χρειαστούν περαιτέρω στήριξη. Αναμένεται η νεκροψία νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο έναν άνθρωπο μόλις 46 ετών.

Γύρω στις 06.00 το πρωί ο σκύλος γάβγιζε έντονα. Γείτονες και φίλοι του ζευγαριού άκουσαν το θόρυβο από το σπίτι και βγήκαν στα παράθυρα και τις αυλές τους. Άμεσα στο σημείο έφθασαν δυο οχήματα της αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ…

larissanet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook