Πήγαν εκδρομή με το σχολείο στην Αθήνα και… πυροδότησαν δυναμιτάκι σε εστιατόριο!

πήγαν-εκδρομή-με-το-σχολείο-στην-αθήνα-124886

sxoleio2Η φάρσα κόστισε ακριβά σε μια παρέα ανήλικων μαθητών. Η «έμπνευση» που είχαν δύο μαθητές της Β΄ Λυκείου αποδείχθηκε ατυχής καθώς, κατά τη διάρκεια ημερήσιας εκπαιδευτικής εκδρομής στην Αθήνα,  πυροδότησαν δυναμιτάκι μέσα στο εστιατόριο όπου έτρωγαν μαζί με τους συμμαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους!

Το χαμηλής ισχύος εκρηκτικό εξερράγη και προκάλεσε μικροζημιές στο κατάστημα, οι υπεύθυνοι του οποίου κάλεσαν αστυνομικούς που συνέλαβαν τους ανήλικους δράστες και τους προσήγαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Χρειάστηκε η παρέμβαση των καθηγητών στον ιδιοκτήτη του καταστήματος για να μην υποβάλλει μήνυση εναντίον τους και, μετά από συνεννόηση με τους αστυνομικούς, οι μαθητές αφέθηκαν ελεύθεροι. Ωστόσο, η ανόητη φάρσα θα τους βγει «ξινή», αφού για τις κυρώσεις που θα τους επιβληθούν θα συνεδριάσει η τοπική διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

*** Τέσσερις άλλοι φαρσέρ με… κακό γούστο, τρεις Έλληνες ηλικίας 15, 19 και 22 χρόνων και ένας 23χρονος Αλβανός, δεν τη γλίτωσαν τόσο εύκολα. Όταν αποκαλύφθηκε ότι αυτοί τηλεφώνησαν ανώνυμα σε ένα Γυμνάσιο των Σερρών και ανέφεραν ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα -χωρίς, φυσικά, να βρεθεί από το σκύλο ανιχνευτή- συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Πηγή: protothema

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook