Πέταξε με F16 ο Αλέξης Τσίπρας | Video

πέταξε-με-f16-ο-αλέξης-τσίπρας-video-597708

Στην 110 πτέρυγα μάχης βρέθηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας στις 9 το πρωί στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλία, για το 4ο Περιφερειακό Συνέδριο, που ολοκληρώθηκε χθες.

Ο πρωθυπουργός αρχικά συναντήθηκε με τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ και ενημερώθηκε για την λειτουργία της πτέρυγας. Στη συνέχεια, φόρεσε την κατάλληλη στολή και επιβιβάστηκε σε ένα F16 της 337 μοίρας πετώντας πάνω από το Βόρειο Αιγαίο.

Μάλιστα στο F16 ήταν γραμμένο το όνομα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο τρίτος πρωθυπουργός που πετάει με F16. Ο πρώτος ήταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 8 Φεβρουαρίου του 1912 με ένα Nieuport των 50 ίππων και ο δεύτερος που πέταξε με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Η πτήση έγινε στις 22 Μαρτίου 1992.

«Πετάει, πετάει ο Τσίπρας;»

Νωρίτερα, μ’ ένα χιουμοριστικό non paper και με τη φράση «πετάει, πετάει ο Τσίπρας» το Μαξίμου ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι ο πρωθυπουργός θα πετάξει με F-16.

«Πετάει, πετάει, ο Τσίπρας; Αυτή είναι η απάντηση στους συναδέλφους που αναρωτιούνται για το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού» ανέφερε χαρακτηριστικά το non paper.

Πηγή: Το Κουτί της Πανδώρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook