Πέρασαν το Φαράγγι της Σαμαριάς και έχουν «αποκλειστεί» στα Σφακιά | Τουρίστες καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα απάτης

πέρασαν-το-φαράγγι-της-σαμαριάς-και-έχ-247655

Απίστευτη ταλαιπωρία επιφύλασσε η εκδρομή στο φαράγγι της Σαμαριάς, σε μια ομάδα 15 περίπου ατόμων, οι οποίοι «αποκλείστηκαν» το απόγευμα της Τετάρτης στα Σφακιά ενώ δεν είχαν τρόπο να επιστρέψουν στα Χανιά.

Όπως καταγγέλλουν στο zarpanews.gr όταν έφτασαν στο λιμάνι των Σφακίων με πλοιάριο από την Αγία Ρουμέλη, το τελευταίο δρομολόγιο για Χανιά είχε ήδη αναχωρήσει παρά τις διαβεβαιώσεις του πράκτορα ότι θα τους περίμενε! Σε δε επικοινωνία που είχαν με το ΚΤΕΛ, οι υπεύθυνοι τους είπαν ότι κανείς δεν τους ειδοποίησε για την ύπαρξη του συγκεκριμένου δρομολογίου αλλά ούτε καν για την ύπαρξη του καραβιού!

Νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης, οι επισκέπτες είχαν προμηθευτεί τα εισιτήρια για το συγκεκριμένο πλοιάριο από το Ξυλόσκαλο, στην είσοδο του Φαραγγιού της Σαμαριάς με τον «πράκτορα» (εναντίον του οποίου θα στραφούν με μήνυση) να τους διαβεβαιώνει ότι υπάρχει συνεννόηση με το ΚΤΕΛ.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού φτάνοντας στα Σφακιά διαπίστωσαν πως το τελευταίο δρομολόγιο είχε αναχωρήσει.

Οι ίδιοι, είναι αποφασισμένοι να στραφούν νομικά κατά των υπευθύνων, ενώ αναμένονται εξηγήσεις για το συμβάν σε έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό του νομού.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook