Πέντε tips για να αυξήσετε το φυσικό φως μέσα στο σπίτι σας

πέντε-tips-για-να-αυξήσετε-το-φυσικό-φως-μέ-727361

Θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο φωτεινό χωρίς να ξοδέψετε ένα σωρό χρήματα σε λογαριασμούς ρεύματος; Δείτε 5 υπέροχα tips για να αυξήσετε το φυσικό φως μέσα σε αυτό.

Χρησιμοποιήστε καθρέφτες Οι καθρέφτες αντανακλούν το φως και έτσι καλύτερα να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερους καθρέφτες. Κρεμάστε καθρέφτες απέναντι από παράθυρα ή γυάλινες πόρτες για να μεγιστοποιήσετε το φυσικό φως στο δωμάτιό σας.

Έξτρα tip Αγοράστε έπιπλα με γυάλινες επιφάνειες ή μεταλλικά χρώματα.

Βάψτε με ανοιχτόχρωμες μπογιές Τα ανοιχτά χρώματα αντανακλούν το φως του ήλιου καλύτερα και έτσι ένας τοίχος σε απαλούς τόνους όπως γκρι, κρεμ ή απαλό μπλε θα αναδείξει το φυσικό φως μέσα στο δωμάτιο εύκολα και οικονομικά.

Μετακινήστε έπιπλα Κάποια ογκώδη έπιπλα πολλές φορές εμποδίζουν το φως του ήλιου από το να εισέλθει μέσα στο σπίτι σας. Μετακινήστε τα έπιπλα που είναι κοντά στα παράθυρα ώστε να απέχουν όλα αρκετά εκατοστά από αυτά.

Κατεβάστε τις βαριές κουρτίνες Αν οι κουρτίνες σας είναι πολύ χοντρές τότε το φυσικό φως δε θα μπαίνει με ευκολία μέσα στο δωμάτιό σας. Κατεβάστε τις χοντρές κουρτίνες και επιλέξτε άλλες από πιο λεπτά υφάσματα, όπως λινό ή βαμβάκι.

Μην χρησιμοποιείτε στόρια Αν το δωμάτιό σας είναι σχετικά σκοτεινό από μόνο του τότε μην το κάνετε ακόμα πιο σκοτεινό βάζοντας στόρια στα παράθυρά σας. Αφήστε καλύτερα τα παράθυρά σας γυμνά ή προσθέστε λεπτές κουρτίνες.

Πηγή: spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook