Πέντε κοντά κουρέματα της Σαρλίζ Θερόν για να πάρεις ιδέες | Photos

πέντε-κοντά-κουρέματα-της-σαρλίζ-θερό-552624
Actress Charlize Theron poses during a photocall for the film "A Million Ways to die in the West" at Claridge's in London May 27, 2014. REUTERS/Luke MacGregor (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT SOCIETY)

Φυσικά το κοντό είναι ένα κούρεμα που δεν ταιριάζει σε όλες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τη νέα σεζόν δεν καλείσαι να  τολμήσεις και να δείξεις το πρόσωπο σου και αναδείξεις τα χαρακτηρισιτκά σου. Η Σαρλίζ Θερόν ήταν είναι και θα είναι λάτρης του κοντού και μας δίνει σούπερ ιδέες για κοντά κουρέματα!

Το κοντό και πιο σκούρο μαλλάκι με τα μπροστινά τσουλούφια να έχουν κλίση προς τα επάνω είναι ένα στιλ που αξίζει να σκεφτείς.

Το ξανθό κοντό μαλλί της ταιριάζει απίστευτα και εδώ βλέπουμε πως τα μπροστινά τσουλούφια είναι σε στιλ αφέλειες. Δοκίμασέ το αν θέλεις μια αλλαγή και δώσε γραμμή στις αφέλειες σου.

Μπορεί να είναι κοντό το συγκεκριμένο στιλ αλλά δεν είναι ‘a la garçon. Αν δεν θέλεις ή φοβάσαι να αποχωριστείς την κόμη σου και να το κόψεις αγορίστικο αυτό είναι ένα πολύ ωραίο «ενδιάμεσο» στιλ που και όγκο μπορεί να έχει και μπούκλες μπορεί να γίνει!

Ακόμη και αν τα μαλλιά σου είναι κοντά αυτό δεν σημαίνει πωας αναγκαστικά στερούνται όγκο. Παραπάνω βλέπουμε ένα πολύ ωραίο χτένισμα που έχει όγκο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού και δεν μένει παρά να το υιοθετήσεις!

Βαθιά χωρίστρα το ένα πλάι, αφέλειες και το μαλλι να φτάνει μέχρι το αυτί και λίγο πιο κάτω! Ο συνδυασμός των παραπάνω είναι και τα μυστικά της επιτυχίας του συγκεκριμένου λουκ της Σαρλίζ!

Πηγή: womenonly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook