Πέλαγος… ανάπτυξης! Ένα ελληνικό νησί κοστίζει όσο ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο

πέλαγος-ανάπτυξης-ένα-ελληνικό-νησί-192684

nisiΈνα ακόμη άρθρο για τις ευκαιρίες που κρύβει η ελληνική αγορά ακινήτων, και κυρίως τα ιδιωτικά νησιά, δημοσιεύει ο ξένος Tύπος.

O Independent αναφέρει σε άρθρο με τίτλο: «Ενα ελληνικό νησί δικό σας στην τιμή ενός διαμερίσματος στο Λονδίνο»: «Αν έχετε μπουχτίσει από την άνοδο των τιμών στα σπίτια στο Λονδίνο τότε γιατί δεν επιλέγετε να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα αγοράζοντας ένα ελληνικό νησί;» προτρέπει τους αναγνώστες του ο βρετανικός Independent.

Μπορεί να χρειάζεται να περάστε τον χρόνο σας δίπλα σε… κατσίκες αλλά με πάνω από 20 ελληνικά νησιά προς πώληση, οι Βρετανοί μπορούν να ζήσουν τη δική τους «Mamma Mia» φαντασίωση με όσα λεφτά θα πλήρωναν για να αγοράσουν σπίτι στο κέντρο του Λονδίνου, αναφέρει η εφημερίδα.

Πρώτη στη λίστα των ευκαιριών που πωλούνται είναι η μικρή Λέσβος, ένα ακατοίκητο νησί 16 στρεμμάτων σε απόσταση 200 μέτρων από τη Λέσβο με την εταιρεία real estate Vladi να την περιγράφει ως ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Μεσογείου, το οποίο πωλείται έναντι 800.000 ευρώ.

Ο Independent σημειώνει ότι τα ελληνικά νησιά παραδοσιακά περνούν από γενιά σε γενιά και είναι η πρώτη φορά που η μικρή λέσβος διατίθεται προς πώληση.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook