Πέθανε 91χρονη ενώ έκανε σεξ με 49χρονο παντρεμένο γείτονα της

πέθανε-91χρονη-ενώ-έκανε-σεξ-με-49χρονο-πα-311074

Όταν τα παιχνίδια του σεξ, έχουν μοιραία κατάληξη. Μια υπερήλικη γυναίκα από την Πορτογαλία, άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από σεξουαλική συνεύρεση που είχε με τον 49χρονο, παντρεμένο, γείτονά της, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Όπως γράφουν τα μίντια της χώρας, η 91χρονη γυναίκα κείτονταν ημίγυμνη στο κρεβάτι της και γύρω της υπήρχαν διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα. Το περιστατικό συνέβη στην Aveiro, μια μικρή πόλη στο Πόρτο της Πορτογαλίας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο θάνατος της άτυχης ηλικιωμένης προήλθε από ασφυξία ενώ ο ιατροδικαστής εντόπισε και μια σειρά από τραύματα, που προκλήθηκαν πιθανότατα από σεξουαλικά «παιχνίδια», γράφει η εφημερίδα Jornal de Noticias.

«Πρόσεξα μόνο δυο μελανιές στο πρόσωπό της, αλλά υπήρχε αίμα στα σεντόνια και μια φωτογραφία του συζύγου της», είπε η γειτόνισσα της 91χρονης Ana Martins η οποία και εντόπισε νεκρή την άτυχη γυναίκα. Όπως η ίδια τόνισε, η γυναίκα ήταν χήρα και πως παρά το προχωρημένο της ηλικίας της, ήταν πολύ «ενεργή» και δραστήρια. Η αστυνομία πιστεύει ακράδαντα πως ο ερωτικός παρτενέρ της 91χρονης, ήταν ο 49χρονος γείτονάς της μιας και βρήκαν το DNA του στο χώρο της συνουσίας. Πάντως, οι αρχές απέδωσαν τον θάνατο σε ατύχημα.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook