Πέθανε ο 58χρονος Λαμιώτης που είχε «βουτήξει» από κτίριο της αστυνομίας

πέθανε-ο-58χρονος-λαμιώτης-που-είχε-βου-512575

Έχασε τη μάχη που έδινε όλες αυτές τις ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας – Είχε συλληφθεί μαζί με 14 ακόμη άτομα για το κύκλωμα ναρκωτικών που δρούσε στη Λαμία

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες βράδυ στο νοσοκομείο Λαμίας ο 58χρονος, που νοσηλευόταν για 35 ημέρες στη ΜΕΘ, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε πηδώντας από τον 2ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου της πόλης.

Ο 58χρονος είχε συλληφθεί μαζί με 14 ακόμη άτομα για το κύκλωμα ναρκωτικών που δρούσε στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή….

«Συγνώμη γι αυτό που θα κάνω τώρα», είχε πει στη φίλη του ο 58χρονος και όπως ήταν με τις χειροπέδες πήδηξε από τον 2ο όροφο του κτιρίου, από ένα μισάνοιχτο παράθυρο. Μάλιστα παραλίγο να παρασύρει στο κενό και έναν αστυνομικό, που προσπάθησε να τον εμποδίσει.

Να υπενθυμίσουμε ότι τους 15 συνολικά συλληφθέντες για την υπόθεση του κυκλώματος ναρκωτικών στη Λαμία, οι 10 προφυλακίστηκαν, οι 4 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους (χρηματικό πρόστιμο και παρουσία στο Α.Τ.), και ο 15ος ήταν ο 58χρονος, που τελικά έχασε την άνιση μάχη, που έδινε όλες αυτές τις ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook