Πέθανε ξαφνικά στα 53 του ο πατέρας των Αντετοκούνμπο, Τσάρλς

πέθανε-ξαφνικά-στα-53-του-ο-πατέρας-των-α-592417

Μια τραγική είδηση για την οικογένεια Αντετοκούνμπο. Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο, πατέρας του Γιάννη και του Θανάση, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς στο Μιλγούοκι βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένεια. «Πετάει» για τις ΗΠΑ ο Θανάσης.

Ο Τσαρλς άφησε τις πρώτες ώρες του Σαββάτου (απόγευμα Παρασκευής για τις ΗΠΑ) την τελευταία του πνοή στο Μιλγουόκι στα 53 του χρόνια μετά από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι της οικογένειας στο Μιλγουόκι. Η συγκεκριμένη εξέλιξη ήρθε εντελώς αναπάντεχα, αν και στο παρελθόν, ο Τσαρλς είχε παρουσιάσει πρόβλημα υγείας που είχαν σχέση με την καρδιά του. Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2015 είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», αφού είχε έντονους πόνους στο στήθος.

Η θλίψη είναι τεράστια για την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ ο Θανάσης πήρε ειδική άδεια από τον Παναθηναϊκό και πετάει εσπευσμένα για τις ΗΠΑ. Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο αφήνει πίσω του την σύζυγό του Βερόνικα, καθώς και τα παιδιά του, Θανάση, Γιάννη, Κώστα, Άλεξ και Φράνσις Αντετοκούνμπο.

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο ήταν αυτός που είχε… κολλήσει στους γιους του το «μικρόβιο» του αθλητισμού, αφού είχε υπάρξει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στη Νιγηρία, από την οποία ήρθε στην Ελλάδα το 1991 μαζί με τη σύζυγό του, Βερόνικα.

Πηγή: protagon.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook