Πάνος Κοκκινόπουλος: Η απάντηση του για τα ασφαλιστικά μέτρα και το επίμαχο επεισόδιο της 10ης Εντολής | Video

πάνος-κοκκινόπουλος-η-απάντηση-του-γι-223431

kokkinopoulosΤην απάντησή του στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν εναντίον του οι συγγενείς της δασκάλας που το καλοκαίρι του 2008 ο ίδιος της ο σύζυγος την αποκεφάλισε (δες εδώ), έδωσε ο Πάνος Κοκκινόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Μία».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος είπε να συμπεριλάβει στα αυτοτελή επεισόδια της σειράς «10 εντολή»και το έγκλημα που έγινε στη Σαντορίνη και το οποίο είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

«Είναι μητροκτονία. Δεν έχει σχέση με την ιστορία της Σαντορίνης. Τώρα επειδή θα κάνουμε ένα επεισόδιο το οποίο είναι βασισμένο σε δύο πράγματα. Σε μία ιστορία που έγινε στην Ιρλανδία πέρυσι και ταυτόχρονα σε μυθιστόρημα που λέγεται “συλλέκτης” είναι ένας παρανοϊκός ο οποίος συλλέγει κομμάτια γυναικών για να φτιάξει την ιδανική γυναίκα γι ‘ αυτόν και μέσα στα κομμάτια είναι και ένα κεφάλι. Αυτό κάναμε test λοιπόν με τον άνθρωπο που κάνει τα special effects και φτιάξαμε ένα κεφάλι για να δούμε πως θα λειτουργήσει. Κάποιος πήρε μία φωτογραφία και κάποιες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν σε sites. Δεν έχουν σχέση με μας και αυτοί νομίζουν πως έχει να κάνει με το έγκλημα της Σαντορίνης. Αυτό είναι όλο και όλο» είπε ο σκηνοθέτης και πρόσθεσε: «ασφαλιστικά μέτρα για ανύπαρκτο πράγμα. Δεν υπάρχει επεισόδιο τέτοιο. Το θεωρώ χαζό δηλαδή μία παραπληροφόρηση».

Η θεία πάντως της αδικοχαμένης δασκάλας δε φαίνεται να πείθεται από τα όσα λέει ο σκηνοθέτης: «αυτό το πράγμα εμάς μας πονάει πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ πρόσφατο. Προσπαθούμε να σταματήσουμε ένα έργο που έχει γυριστεί να προβληθεί μην αναβιώνουμε πάλι το θάνατο της μικρής στην ίδια ένταση που τον είχαμε βιώσει πριν έξι χρόνια. Με πήρανε και από την Αμερική τηλέφωνο για όλο αυτό που έχει ανακινήσει ο κύριος Κοκκινόπουλος. Τι είναι αυτά τα πράγματα. Είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Παίρνεις μία ιστορία τέτοια που δεν υπάρχει στον κόσμο άλλη και προσπαθείς με τον πόνο του άλλου να βγάλεις χρήματα; Επειδή κάναμε ασφαλιστικά μέτρα είπε πως είναι μία άσχετη ιστορία. Εμείς δεν είμαστε τρελοί. Θέλουμε να σταματήσουμε να πονάμε να μη μας γυρνάνε το μαχαίρι στην πληγή» επισήμανε.

Ο ίδιος πάντως ο κύριος Κοκκινόπουλος ανέφερε πως και στο παρελθόν του είχε ζητηθεί να αποσύρει έργο που ήδη είχαν γίνει τα γυρίσματα και το είχε σεβαστεί πλήρως.

«Πολύ παλιά το ’93 με είχε πάρει τηλέφωνο ο πατέρας της Ζωής Φραντζή και με παρακάλεσε να μην κάνω ποτέ αυτό το επεισόδιο γιατί δεν μπορούσε να ξαναζήσει αυτή την ιστορία και του έδωσα το λόγο μου πως δεν θα το κάνω ποτέ και δεν το έκανα και ποτέ. Από τότε αποφεύγω ιστορίες που φωτογραφίζουν την πραγματικότητα. Δείτε τα επεισόδια που έχουμε κάνει μπορεί να σας θυμίζουν κάτι αλλά δεν είναι ποτέ αυτό το κάτι» ξεκαθάρισε ο σκηνοθέτης.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook