Πάνος Καμμένος: Από τα Χανιά ξεκινά η προεκλογική εκστρατεία των ΑΝ.ΕΛ.

πάνος-καμμένος-από-τα-χανιά-ξεκινά-η-πρ-177091

kammenos_eveh«Μήνυμα ενότητας όλων των Ελλήνων», έστειλε απόψε από τα Χανιά, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, με την ομιλία στο ΕΒΕΧ, στη διάρκεια της οποίας παρουσίασε το πρόγραμμα της διακυβέρνησης τους, όπως είπε, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι και κήρυξε την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.

PA165236

Η Κρήτη είναι το μόνο μέρος της Ελλάδας που δεν έγινε εμφύλιος, είπε και τόνισε ότι και τώρα όπως και τότε ενωμένοι και οι αγαπημένοι οι Έλληνες πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα. Με άξονες την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και την διαγραφή του χρέους ακόμη και με μονομερείς ενέργειες, ο κ. Καμμένος ανέπτυξε ολόκληρο τ0 πρόγραμμα διακυβέρνησης του κόμματος δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πάταξη της «λαθρομετανάστευσης» και στην υιοθέτηση μιας φορολογίας ανταγωνιστικής με τις γύρω χώρες, της τάξης του 7% – 8%.

PA165243 PA165242Ιδιαίτερα στάθηκε στον αγώνα των ΑΝΕΛ κατά των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων της περιουσίας πολιτών και στις ανεμογεννήτριες.

Άσκησε σκληρή κριτική στα κόμματα της συγκυβέρνησης, λέγοντας ότι έχουν καταργήσει το σύνταγμα και ότι κυβερνούν με προεδρικά διατάγματα αλλά και στο Ποτάμι, το οποίο χαρακτήρισε «κόμμα της διαπλοκής».

Για το χρέος, πρότεινε να οριστεί μια διεθνής επιτροπή διαχειριστικού ελέγχου που θα κρίνει ποιο κομμάτι είναι πραγματικό και ποιό είναι επαχθές, ώστε στη συνέχεια η Ελλάδα να προχωρήσει σε διαγραφή, ακόμα και μονομερή.

PA165237

Τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ συνοδεύουν βουλευτές του κόμματος. Το αυριανό του πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook