Πάει για χρυσό η Κρήτη | Θραύση κάνουν τα βίντεο του Θοδωρή Παπαδουλάκη!

πάει-για-χρυσό-η-κρήτη-θραύση-κάνουν-τ-223267

vrabeysiΠάει για το…χρυσό η περιφέρεια Κρήτης και στα βραβεία τουρισμού για το 2015! Tόσο ο περιφερειάρχης κ.Αρναουτάκης όσο και ο εντεταλμένος σύμβουλος για τον τουρισμό κ.Βαμιεδάκης έχουν κληθεί να παραβρεθούν στην Τελετή Απονομής των Tourism Awards 2015 που θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μεθαύριο Πέμπτη.

Ο κ.Βαμιεδάκης που ερωτήθηκε επιβεβαίωσε ότι θα είναι παρόντες στην τελετή “και μάλλον τα νέα είναι καλά για την Κρήτη” είπε με νόημα.

Η περιφέρεια Κρήτης πάει για το…χρυσό με την καμπάνια που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα με ενορχηστρωτή τον Θ.Παπαδουλάκη και τα καταπληκτικά βίντεο που έχει φτιάξει για την Κρήτη. Τα οποία κάνουν θραύση εντός κι εκτός Ελλάδας!

Και φέτος θα βραβευθούν οι κορυφαίες πρακτικές του Ελληνικού Τουρισμού στην Τελετή Απονομής των Tourism Awards 2015. Τα βραβεία διοργανώνονται από τo Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στο χώρο του Τravel, Hospitality & Leisure.

Στην τελετή απονομής, που θα γίνει στο Μέγαρο, θα παραβρεθούν εκατοντάδες υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς τουρισμού της χώρας μας, θα βραβευθούν οι πρακτικές που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας που θεσμοθέτησε το Hotel & Restaurant της Boussias Communications.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook