Ο Χρήστος Δάντης στα Χανιά | Το απόγευμα «τα σπάει» στο Summer Theatro

ο-χρήστος-δάντης-στα-χανιά-το-απόγευμα-163574

dantis1

 

Έτοιμος να «τα σπάσει» είναι ο Χρήστος Δάντης σήμερα Σάββατο 16 Αυγούστου στο Summer Theatro στην Αγία Μαρίνα από τις 6 το απόγευμα.

Με σούπερ ανεβασμένη διάθεση ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της περιοδεία»Ηλεκτρικός έρωτας».

dantis2Ο Χρήστος Δάντης και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει μία παράσταση με τα πιο αγαπημένα τραγούδια της 25χρονης πορείας του, καθώς και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που έχει «ζηλέψει» κατά καιρούς, όπως είπε χαρακτηριστικά στον Άρη Σταματάκη και στον Super Fm 89.6.

«Είναι μία πολύ ωραία παράσταση, πολύ «νευρική», πολύ «ηλεκτρική», πολύ αγαπησιάρικη» δήλωσε ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Περιοδεύουμε σε όλη την Ελλάδα από πέρυσι τον Σεπτέμβριο και έχουμε δεχτεί πάρα πολύ αγάπη, υπάρχει φοβερή ανταπόκριση από τον κόσμο σε όλες τις πόλεις που έχουμε πάει μέχρι στιγμής.»

dantis3Ο Χρήστος Δάντης έρχεται αυτό το καλοκαίρι με καινούργιο τραγούδι, το «Χαμένος Δορυφόρος» ενώ θα ακολουθήσει ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά προς το τέλος του φθινοπώρου. Θα λέγεται «Το τσουβάλι» με τραγούδια του ίδιου και στίχους – κυρίως- του Βαγγέλη Γιαννόπουλου, ενώ, όπως αποκάλυψε στον Super fm 89.6, θα υπάρχει τραγούδι του Στέλιου Μπικάκη που έχει μελοποιήσει ο ίδιος, ενώ καινοτομία αποτελεί το γεγονός ότι η καινούργια του δουλειά θα κυκλοφορήσει ψηφιακά αλλά και σε βινύλιο.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook