Ο Χανιώτης ύπαρχος της ΑΝΕΚ Παύλος Φαντάκης κατηγορούμενος για το Norman Atlantic

ο-χανιώτης-ύπαρχος-της-ανεκ-παύλος-φαν-197295

fantakis_anekΟ Χανιώτης Παύλος Φαντάκης , που φέρεται να είναι ο ύπαρχος του «Norman Atlantic», και τρία ακόμη άτομα διώκονται ποινικά από την ιταλική Δικαιοσύνη.

Ο Παύλος Φαντάκης είναι μεταξύ των τεσσάρων ατόμων σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη και τα στοιχεία των οποίων δημοσίευσε χθες  ο ιταλικός Τύπος συμπεριλαμβανομένου και του ιταλικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Ansa.

Norman Atlantic ferry in Brindisi natural habourΣύμφωνα με το δημοσίευμα του Ansa, δες εδώ,  από την εισαγγελία του Μπάρι ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του νόμιμου εκπροσώπου του γραφείου της ΑΝΕΚ στην Ιταλία (δεν αναφέρεται όνομα), του υπαλλήλου της εταιρείας Παύλου Φαντάκη, επιστάτης φορτίου, του 45χρονου υπευθύνου καταστρώματος Λουίτζι Γιόβινε και του 56χρονου μηχανικού Φραντσέσκο Ρομάνο.

Η ιταλική Δικαιοσύνη έχει θέσει υπό έρευνα για τα αδικήματα της πολλαπλής ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, ναυάγιο εξ αμελείας και πρόκληση σωματικών βλαβών εξ αμελείας και τον Ιταλό πλοίαρχο Αρτζίλιο Τζιακομάτσι (και τον Ιταλό ιδιοκτήτη του Norman Atlantic), Κάρλο Βιζεντίνι.

fantakis_anek1zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook