Ο Φώτης Κουβέλης ψηφίζει… ΣΥΡΙΖΑ

ο-φώτης-κουβέλης-ψηφίζει-συριζα-284582

Θεωρώντας ότι το δίλημμα της κάλπης είναι «Δεξιά ή Αριστερά», ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

Τον ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει ο κ. Φώτης Κουβέλης στις επικείμενες εκλογές θεωρώντας ότι το δίλημμα της κάλπης είναι… Δεξιά ή Αριστερά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στελέχη που αποχώρησαν από την ΔΗΜΑΡ μετά την απόφαση του προέδρου της Θανάση Θεοχαρόπουλου να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ, συνεδρίασαν υπό τον κ. Κουβέλη προκειμένου να εκτιμήσουν τα δεδομένα της εξαιρετικά σύνθετης πολιτικής περιόδου που διέρχεται η χώρα.

Οι συμμετέχοντες λοιπόν θέτοντας το εξής ερώτημα, ότι «το δίλημμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου είναι, ποια πολιτική δύναμη θα έχει την κύρια ευθύνη των εξελίξεων της χώρας: ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΔ; Δηλαδή η Αριστερά ή η Δεξιά; Οι προοδευτικές δυνάμεις ή οι συντηρητικές», κατέληξαν στα εξής συμπεράσματα: Υπάρχει ανάγκη εκλογικής στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ, αν και διατηρούν τις κριτικές παρατηρήσεις τους, για λάθη και παραλήψεις, που υπήρξαν την προηγούμενη περίοδο.

Αποφάσισαν ακόμα την δημιουργία πολιτικής κίνησης, συντονισμού, διαλόγου και δράσης πανελλαδικής κλίμακας, όπως και η μεγάλη πλειοψηφία των πρώην στελεχών της ΔΗΜΑΡ, στις περισσότερες πόλεις και νομούς της χώρας. Επισημάνθηκε η ανάγκη πέραν της συγκεκριμένης πολιτικής στάσης στις επερχόμενες εκλογές, η ανάγκη «συντονισμού των βημάτων τους», στη μετεκλογική περίοδο, με στόχο την ενότητα των Αριστερών Ευρωπαϊκών δυνάμεων της χώρας, στην κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού της μεταρρύθμισης και της ανάπτυξης, με κοινωνικά δίκαιο, δημοκρατικό και διαφανή τρόπο και στόχο την μείωση της ανεργίας και την ανόρθωση της οικονομίας».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook